GÜNSEL, TRNC:s inrikesbil, tar sin plats i Metaverse-världen!

GÜNSEL, TRNC:s inrikesbil, tar sin plats i Metaverse-världen!
GÜNSEL, TRNC:s inrikesbil, tar sin plats i Metaverse-världen!
Prenumerera  


GÜNSEL, Medelhavets elbilsmärke, som utvecklats i den turkiska republiken norra Cypern, kliver in i virtual reality-universumet med sitt Showroom i Decentraland, en av de växande metaversplattformarna.

Bland den tekniska utvecklingen som kommer att forma världens framtid utmärker sig "metaversen" som kom in i våra liv med elbilen och Web 3.0. Utvecklat i den turkiska republiken norra Cypern, GÜNSEL, Medelhavets elbilsmärke, kombinerar dessa två tekniker genom att föra elbilsupplevelsen till ett av de viktigaste virtuella verklighetsuniversum med sitt Showroom som ska byggas på marken det köpte i. Decentraland, en av de stigande metaversplattformarna.

GÜNSEL Showroom är i Decentraland!

Metaversvärlden, som fortfarande är under utveckling, förväntas bära användarupplevelser och köpvanor till virtual reality-universumet i stor utsträckning i framtiden. GÜNSEL siktar på att föra sin första modell B9 och andra modell J9 tillsammans med världen genom detta nya universum med sitt showroom i Decentraland innan massproduktion. Parallellt med utvecklingen av teknologin siktar GÜNSEL också på att skapa ett "GÜNSEL Interaction Center" där provkörningar kan göras med fordon i det virtuella universum, tillsammans med de framsteg som ska upplevas i det metaversa universum.

Användare som köper från GÜNSEL NFTs i Decentraland, en Ethereum-baserad tjänst, kommer också att ha rätt till prioritetsköp från GÜNSEL B9s, som kommer att börja säljas när massproduktionen börjar.

Gränser och murar försvinner med Metaversen

Metaversen, där funktioner för augmented reality kommer att utvecklas ytterligare i framtiden, tar bort gränserna för den verkliga världen för varumärken och användare. Metaverse-plattformar, där många användare från olika delar av världen kommer att vara närvarande samtidigt med sina virtuella karaktärer, gör inte bara landsgränser utan även fysiska begränsningar och väggar oviktiga. Av denna anledning blir GÜNSEL av med fysiska väggar i sitt Showroom i Decentraland, vilket ger användarna en mycket bättre och enkel visningsmöjlighet.

I GÜNSEL Showroom, Medelhavet av blå och turkosa toner; Plattformen som GÜNSEL B9 och J9 ligger på symboliserar ön Cypern. Kretsspåren på plattformen, designad som en bro, symboliserar att GÜNSEL kommer att producera elbilar och de band som varumärket, född i TRNC, har etablerat med världen.

prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Vi kommer att föra vår GÜNSEL tillsammans med våra potentiella användare över hela världen genom virtuell verklighetsuniversum.Genom att säga att GÜNSEL är ett av initiativen som kommer att forma världens framtid som en del av elbilsrevolutionen, sade Near East Incorporation Board of Trustees och GÜNSELs styrelseordförande Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sa: "En av de tekniska utvecklingarna som kommer att forma de kommande 50 åren av världen är utan tvekan metaversen. Med GÜNSEL Showroom, som kommer att ligga i Decentraland, en av de viktigaste plattformarna inom detta område, har vi tagit vår plats i detta ständigt växande universum.” Påminner om att GÜNSEL är en elbil utvecklad i TRNC, Prof. Dr. Günsel sa: "Metaversum universum eliminerar gränser och ger möjligheten att ta ut produkten och tekniken du har utvecklat till användare över hela världen på samma gång, även om du befinner dig i ena änden av världen i verkliga livet. Vi kommer att föra vår GÜNSEL tillsammans med våra potentiella användare över hela världen genom virtuell verklighetsuniversum."

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel förklarade deras Metaverse-strategi, "Medan vi kommer att presentera de första modellerna av vår GÜNSEL, B9 och J9, för användarna i vårt Showroom, som vi öppnade i Metaverse, kommer vi också att ställa ut GÜNSEL NFTs och lägga ut dem till försäljning . Användare som köper GÜNSEL NFTs kommer också att ha prioriterade köprättigheter för våra fordon som vi kommer att släppa ut till försäljning när vi startar massproduktion. I vårt Showroom, som vi öppnade i virtual reality-universumet med utvecklingen av tekniken för Metaverse-plattformar, kommer användarna också att få möjlighet att testa och uppleva GÜNSEL-fordon”.

Var den första att kommentera

Yorumlar