İzmir flygplats kommer att bli ett attraktionscenter med Direct İzmir Project

İzmir turism kommer att växa med "Direkt İzmir"-projekt
İzmir turism kommer att växa med "Direkt İzmir"-projekt
Prenumerera  


Direkt İzmir-projekt, genomfört av İzmir Foundation med stöd av İzmir Metropolitan Municipality för att öka turistpotentialen i staden, introducerades vid den historiska kolgasfabriken. President Tunç Soyer uttalade att de etablerade webbplatsen directizmir.com, där direktflyg från Izmir till världen och från världen till Izmir marknadsförs, och sa: "Vi är fast beslutna att främja flygningar för alla flygbolag som erbjuder direktflyg från Izmir, i Turkiet och runt om i världen. Vi kommer att kunna växa Izmir-turismen trots pandemin," sa han.

Izmir Metropolitan Municipality och Izmir Foundations ordförande Tunç Soyer har implementerat ett nytt projekt kallat "Direct Izmir" i linje med målet att öka turistpotentialen i staden. Webbplatsen directizmir.com, som marknadsför direktflyg från Izmir till världen och från världen till Izmir, togs i bruk med partnerskapsprotokollet undertecknat av Izmir Foundation och Corendon Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress Airlines och Turkish Airlines.

Förutom borgmästaren i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, deltog Bucas borgmästare Erhan Kılıç, Çiğli borgmästare Utku Gümrükçü, Gaziemirs borgmästare Halil Arda, Dikilis borgmästare Adil Kırgöz, TAV Aegean General Manager Erkan Balcı, Pegasus, på mötet med Project Introductory Gas hos Factory's Airlines. Försäljnings- och nätverksplaneringsdirektör Emre Pekesen, Corendon Airlines kommersiella direktör Mine Aslan, SunExpress Airlines kommersiella direktör Peter Glade, Turkish Airlines İzmir försäljningschef Ömer Uzun, İzmir Metropolitan Municipality Biträdande borgmästare Mustafa Özuslu, İzmir Metropolitan Municipality generalsekreterare Dr. Buğra Gökçe, byråkrater från İzmir Metropolitan Municipality, representanter för kamrar och icke-statliga organisationer, ambassadörer och konsuler och många sektorsrepresentanter deltog.

Izmir kommer aldrig att svika detta förtroende

Borgmästaren i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, sa: "Direkt İzmir betyder ett steg närmare för oss att bryta İzmirs skal och möta världen. Om İzmir inte kan bryta sitt skal, börjar det röra sig bort från sin kvalitet, vision och rikedom av att vara en världsstad. Därför, ju mer İzmir bryter sitt skal och möter världen, desto mer berikar det dess världsstadsegenskaper. Detta är den mest värdefulla meningen med detta möte för oss.”

Det syftar till att förbättra transportmöjligheter i tre steg

Soyer sa att de gick samman för ett projekt som kommer att stärka direkta transportalternativ till İzmir med flyg, "Vårt Direct İzmir-projekt syftar till att förbättra direkta transportmöjligheter till İzmir i tre steg: Först och främst strävar vi efter att säkerställa att flygningarna som är till försäljning men ännu inte nått tillräckligt antal passagerare kan fortsätta utan avbrott. I det andra steget siktar vi på att göra İzmir till en stad som lockar turister under 12 månader om året genom att sprida direktflygen endast under sommarsäsongen under hela året. I det tredje och sista steget siktar vi på att öppna nya destinationer med direktflyg från Izmir. På så sätt öppnar vi dörren för besökare från olika städer i världen att möta det naturliga och kulturella arvet i Izmir.”

Izmirs flygplats kommer att bli ett nytt attraktionscentrum

President Soyer sa att de arbetar i samordning med intressenterna i Izmir för att uppnå alla dessa mål, "Vi agerar tillsammans med TAV, som tillför värde till SunExpress Airlines, Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines och Adnan Menderes Airport. Detta arbete, som kommer att göra Izmirs flygplats till ett nytt attraktionscentrum, kommer inte bara att bidra till Izmir utan också till turismen i hela Egeiska regionen och vårt land. Från och med denna månad är reguljära direktflyg till 49 inrikes- och internationella destinationer tillgängliga från Izmir Adnan Menderes flygplats. Nya destinationer som Beirut, Genève, Milano, Skopje och Nantes kommer att läggas till dessa städer nästa sommar. Protokollet vi undertecknade idag är ett mycket viktigt första steg för att öka antalet flyg och destinationer. Med detta protokoll har vi åtagit oss att främja flygningar för alla flygbolag som erbjuder direktflyg från Izmir i Turkiet och runt om i världen.

Alla non-stop-punkter kan ses i sin mest uppdaterade form.

President Soyer betonade att de har etablerat en webbplats som heter Directizmir.com, som inkluderar alla destinationer med direktflyg från Izmir, och fortsatte sina ord på följande sätt: "Tack vare den här webbplatsen kommer våra medborgare att kunna lära sig alla poäng som kan flygas. direkt från Izmir i den mest uppdaterade formen och snabbt. Det är vår plikt att skydda alla institutioner som arbetar för att öka välfärden i Izmir. Vi står vid våra flygbolag som investerar i İzmir till slutet. Idag är jag stolt över att ta Izmir-turismen ett steg längre med säkra steg och tillsammans med alla våra intressenter. Tack vare detta partnerskap tror jag att vi kommer att kunna växa Izmir-turismen trots pandemin.”

"Vi etablerade Turkiets första pålitliga destinationssystem"

Borgmästare Soyer betonade att de fortsätter att arbeta med all sin kraft för att avslöja den enorma potentialen i Izmir-turismen, som han lovade innan han tillträdde i sitt tal, "Vi publicerade Izmirs turismstrategi i början av 2021 med partnerskapet med Izmir Metropolitan Municipality, Izmir Development Agency och Izmir Foundation. Nu, vad som än står i den här strategin, implementerar vi den en efter en med våra stadsintressenter. I denna process blev vi den första staden i Turkiet att etablera den digitala turisminfrastrukturen. Vi publicerade Visitİzmirs mobilapplikation och erbjöd den till folket i Izmir, turister och industrin. Vi har implementerat Turkiets första pålitliga destinationssystem, Orange Circles hygiencertifikat, för att stödja branschen som har blivit djupt skakad av pandemin.”

Vi kommer att vara värd för det första fartyget i Izmirs hamn i mars.

Borgmästare Soyer betonade att de har etablerat ett avlämningsställe för resebussar på Konak Square och öppnat turistinformationskontor i Alsancak, Kültürpark och Kemeraltı i linje med kraven från sektorsrepresentanterna, sa borgmästare Soyer: "Antalet turistinformationskontor kommer att öka i hela İzmir under de kommande månaderna. Vi startade programmet İzmir Heritage of the World för att göra İzmirs natur- och kulturarv känt i världsskala. Tillsammans med Kemeraltı, Gedizdeltat, Genuesiska slott och Birgi kommer antalet UNESCO: s världsarv i Izmir att öka från två till sex. Vi arbetar med provinsdirektoratet för kultur och turism, TÜRSAB, Izmirs handelskammare och sjöfartskammaren, för att göra Izmir till en viktig kryssningshamn igen. År senare kommer vi att vara värd för det första fartyget i Izmirs hamn i mars. Om det inte uppstår några oväntade problem på grund av pandemin, siktar vi på att spendera året 29 fullt ut vad gäller kryssningsturism med totalt 2022 flygningar.

Aslan: Ett viktigt steg mot varumärkesbyggande

Corendon Airlines kommersiella direktör Mine Aslan sa: "Vi är medvetna om vikten av Izmir för turism innan turism är viktig för Izmir. Med denna medvetenhet fortsätter vi våra flygningar från Izmir, som vi startade 2019, utan paus, och vi kommer ständigt att stödja ökningen av denna väg. Den här webbplatsen är en mycket användbar plattform för att hitta direktflyg till Izmir. Vi önskar att detta konkreta steg mot varumärkesbyggande ska vara fördelaktigt och gynnsamt för alla. Europeiska turister känner mycket väl till Izmirs historiska, kulturella och naturliga skönheter. Vår förhoppning är att Izmir kommer att bli ett semestermärke inte bara i Europa, utan också i hela världen, på den plats det verkligen förtjänar.”

Alla direktflyg är lättillgängliga.

Pegasus Airlines försäljnings- och nätverksplaneringschef Emre Pekesen sa att İzmir är en mycket speciell stad och sa: "Vi organiserar direktflyg från İzmir till många inhemska och internationella städer. Alla direktflyg från Izmir kommer nu att vara lättillgängliga via directizmir.com. Jag vill uttrycka mitt uppriktiga tack till alla som bidragit till detta användbara projekt, genomfört i samarbete med İzmir Metropolitan Municipality och İzmir Foundation. Vårt arbete fortsätter med full fart för att öka antalet flygningar vi kommer att göra från Izmir inom en snar framtid.”

Glade: Vi kommer att fortsätta att stödja turism

SunExpress Airlines kommersiella direktör Peter Glade sa: "Direct İzmir är ett mycket viktigt initiativ för att öka turistpotentialen i staden och för alla flygbolag som flyger till İzmir, İzmir-invånare och gäster som vill besöka staden. Som huvudbolag för Izmir är vi det flygbolag som erbjuder flest direktflyg från Izmir på inhemska och internationella linjer. I sommar kommer vi att ha direktflyg till Izmir från 17 destinationer i 33 länder och 16 inrikesdestinationer. Som en del av vår tillväxtstrategi i Izmir kommer vi att fortsätta att stödja turismen genom att erbjuda fler flygförbindelser, lägga till nya destinationer och öka vår kapacitet.”

Lång: en motiverande studie

Turkish Airlines Izmirs försäljningschef Ömer Uzun sa: "Jag önskar att 2022 ska bli ett år då de negativa effekterna av pandemin kommer att försvinna. I hopp om att vår bransch också kommer att återhämta sig snabbt med normalisering, tror jag att denna organisation kommer att ge ett motiverande och positivt bidrag till branschen under årets första dagar, och jag vill tacka Izmir Publicity Foundation och alla de som bidragit, särskilt vår Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer.

Direct Izmir: 49 olika punkter har uppdaterad tariffinformation

webbplatsen directizmir.com sticker ut som den enda adressen där invånare i Izmir kan se direktflyg. Användare kan se alla städer de kan flyga direkt från Izmir till vilken punkt som helst i världen via directizmir.com. Från och med publiceringsögonblicket är webbplatsen, som innehåller uppdaterad tariffinformation för totalt 26 olika destinationer, 23 städer utomlands och 49 städer i Turkiet, värd för många flygbolag. Med sommarsäsongen kommer nya flyg inklusive Beirut, Genève, Helsingfors, Kiev, Kayseri, Milano, Nantes, Oslo och Skopje att läggas till på webbplatsen. Endast reguljärflyg är tillgängliga på Directizmir.com. Förutom de flyg som nämns här kan resebyråer kontaktas för att få information om charterflyg.

directizmir.com förbereddes i linje med flygindustrins förväntningar, med stöd av Izmir Metropolitan Municipality, tillsammans med institutionerna under Izmir Foundation, flygbolag och andra intressenter i branschen. Med detta projekt, som syftar till att underlätta direkta transportmöjligheter i Izmir med flyg, syftar det till att öppna nya destinationer med direktflyg från Izmir, att öka antalet och frekvensen av befintliga destinationer, att sprida säsongsbetonade flygningar över året och att öka antalet medvetenhet om destinationerna med direktflyg bland Izmirbor.

Var den första att kommentera

Yorumlar