Ispartakule Çerkezköy Resultat av anbudsförberedelser för järnvägsprojekt

Ispartakule Çerkezköy Resultat av anbudsförberedelser för järnvägsprojekt
Ispartakule Çerkezköy Resultat av anbudsförberedelser för järnvägsprojekt

Ispartakule-Çerkezköy Upprättande av projekt- och anbudsunderlag för järnvägsprojektbyggnation Anbudsresultat

Generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar (AYGM) Ispartakule-Çerkezköy 4 företag lämnade anbud på projektet och förberedelse av anbudshandlingar för bygganbudet för järnvägsprojektet, och GREEN MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ med ett anbud på 388.000,00 XNUMX TL. kazanÄr hennes.

Tender, Ispartakule-Çerkezköy Den täcker arbetet med att förbereda projekt- och anbudsunderlaget för anbudsförfarandet för järnvägsprojektet. Arbetets varaktighet är 150 (etthundrafemtio) kalenderdagar från platsens leverans.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar