Meddelande om gratis buss- och spårvagnslinje från president Özcan

Meddelande om gratis buss- och spårvagnslinje från president Özcan
Meddelande om gratis buss- och spårvagnslinje från president Özcan
Prenumerera  


Bolus borgmästare Tanju Özcan, som gav de goda nyheterna om gratis buss- och spårvagnslinje i kommunfullmäktige, sa: "Människor kommer inte längre att behöva komma till centrum med bil. Vi tror att 6 XNUMX personer kommer att dra nytta av gratislinjen per dag.”

Bolus borgmästare Tanju Özcan gav detaljer om den gratis busslinje som ska implementeras av Bolu kommun för transport och den moderna nostalgiska spårvagnslinjen som kommer att trafikera İzzet Baysal Street.

"LINJELÄNGD ÄR UNDER 4 KILOMETER"

När han talade om ämnet vid Bolus kommunfullmäktiges sammanträde den 1 januari, sa borgmästare Özcan om sträckningen för den kostnadsfria busslinjen: "Vi skapar en gratis ringlinje som vi lovade men som vi inte kunde genomföra efteråt. Den börjar bakom Atatürk-monumentet, passerar framför tingshuset, fortsätter framför guvernörens kontor, framför militären och följer Cumhuriyet Caddesi. Vi kommer att göra turen från Upper Bazaar, igen efter skogsföretaget, till Bahçelievler Police Station, från hörnet av det 50:e året, och igen till Anıt Park, vi kommer att starta 3 gratis turer på bussen i första hand. Längden på denna linje är cirka 4 kilometer. "Folk kommer inte längre att behöva komma till centrum med bil", sa han.

"DE KOMMER HA ELEKTRISKA SPÅRVÄGAR"

Özcan meddelade att elektriska gummihjuliga spårvagnar också kommer att börja trafikera, "Vi planerar två, två på vår huvudgata, på denna 900 meter långa linje, det kommer att finnas moderna nostalgiska, elektriska gratis spårvagnar som på Istiklal Street. Jag skulle vilja meddela detta för våra medborgare. På så sätt tror vi att 6 XNUMX personer om dagen kommer att dra nytta av den gratislinjen. Detta stör naturligtvis inte taxichaufförer och busschaufförer. Enligt min åsikt är det rätt beslut att endast fatta när det gäller att förhindra trafikstockningar på stambanorna. Jag skulle vilja tacka mina vänner från Saadetpartiet för att de påminde mig”.

"14 TIMMAR LADDNINGSTID"

Özcan sa att de vill genomföra projekten snabbt, "Vi kommer att göra köpet snabbt och jag hoppas att vi kommer att genomföra det snabbt. Vi kommer också att genomföra vårt projekt om den andra. Gummihjul, elektriska. Det finns ingen kraftledning från ovan, den har batterier. Snart tog Ordu Metropolitan Municipality det. Dessa påminner nostalgiskt, det finns spårvagnar men de är batteridrivna. Den har en laddningstid på 14 timmar. Vi försöker förhindra att fordon staplas upp i huvudcentret, Yukarı Çarşı.” sa.

Var den första att kommentera

Yorumlar