Användare kommer att forma Bursa Cepte-mobilapplikationen

Användare kommer att forma Bursa Cepte-mobilapplikationen
Användare kommer att forma Bursa Cepte-mobilapplikationen
Prenumerera  


Bursa Metropolitan Municipality uppdaterar sin mobilapplikation Bursa Cepte, som erbjuder många tjänster på digitala plattformar, i linje med användarnas åsikter. Bursabor som deltagit i den förberedda undersökningen kommer att kunna förmedla sina åsikter, förslag och önskemål angående ansökan.

Metropolitan Municipality, som använder teknikens alla möjligheter för att ge effektiv, oavbruten och snabb service till medborgarna, påskyndade sina ansträngningar för att höja ribban för onlinetjänster ännu mer. Bursa Cepte-applikationen, som har implementerats i linje med detta mål och samlar många onlinetjänster från kommunen under ett tak, uppdateras igen i linje med behoven. I uppdateringen, som görs helt med interna resurser av mjukvaruutvecklarna inom Metropolitan Municipality Information Processing Department Software Branch Directorate, hålls användarnas åsikter och förslag i förgrunden. En enkätstudie utarbetades för att avgöra vilken typ av mobilapplikation folket i Bursa skulle vilja se. bursa.bel.t är Användarna som ska delta i undersökningen får frågor som vad de tycker ska finnas i den nya mobilapplikationen, deras förväntningar på den nya applikationen och om de vill få feedback från applikationen.

Med den nya Bursa Cepte-applikationen, som kommer att formas av Bursa-invånarnas åsikter, syftar det till att användare kan dra nytta av onlinetjänster mer effektivt.

Var den första att kommentera

Yorumlar