22 fler inhemska produktionsmidibusser gick med i kollektivtrafikflottan i Izmir

22 fler inhemska produktionsmidibusser gick med i kollektivtrafikflottan i Izmir
22 fler inhemska produktionsmidibusser gick med i kollektivtrafikflottan i Izmir
Prenumerera  


Izmir Metropolitan Municipality lade till 22 nya midibusser av inhemsk produktion till sin kollektivtrafikflotta. Borgmästaren Tunç Soyer betonade att midibussarna som kommer att tjänstgöra under ESHOTs generaldirektorat huvudsakligen kommer att fungera i smala och kuperade distrikt, och gav budskapet: "Vi kommer att få fler gåvor till vår stad och vårt folk."

Å ena sidan fortsätter İzmir Metropolitan Municipality, som fokuserar på investeringar i järnvägssystem och för närvarande genomför sex olika projekt samtidigt, å andra sidan att höja kvaliteten på sin kollektivtrafiktjänst med gummidäck. Ytterligare 22 nya inhemskt tillverkade midibusar har lagts till flottan av ESHOT General Directorate.

Izmir Metropolitan Municipalitys borgmästare Tunç Soyer undersökte fordonen som just hade kommit ut från fabriken och fördes till staden. President Soyer, med en investering på cirka 647 miljoner TL under de senaste tre åren, har gjort totalt 252 bussar, 170 solobussar och 422 ledade, och 4 midibusser, varav 29 är avsedda för funktionshindrade medborgare. kazanuppgav att de gjorde det.

Adjö, använd Izmir

Borgmästare Soyer sade att midibussarna köptes för att trafikera de smala gatorna och kuperade distrikten där bussar har svårt att ta sig in. tre år. Låt det bli vår nyårspresent till Izmir. Vi kommer att få fler gåvor för att göra våra medborgares liv enklare och se till att de får 473 % lika service. I år kommer vi att köpa in ytterligare 100 midibusser.Våra anbud på köp av 33 elbussar har också startat. Lycka till vår stad; må våra medborgare njuta av det", sa han.

Vilka distrikt kommer det att fungera i?

Otokars Sultan City modell midibusser; Den har en kapacitet på 25 platser och kan ta en rullstolspassagerare. Fordon med luftkonditionering, handikappramper och automatisk växellåda; Det köptes från statens försörjningskontor för 17 miljoner 218 tusen TL. främst fordon Karşıyaka byarna Şemikler, Yamanlar och Sancaklı; kvarteren Bornova Çiçek, Cengizhan, Fuat Edip Baksi, Kahramanlar, Kandere och Beşpınar; Konak kommer att trafikera linjerna som betjänar stadsdelarna Halil Rıfat Pasha, Kaynak, Ballıkuyu, Eserkent, Ali Fuat Erden och stadsdelarna Buca İsmet Paşa och Ferahlı.

Var den första att kommentera

Yorumlar