Yedikuyular Ski Center är fullt under helgen

Yedikuyular Ski Center är fullt under helgen
Yedikuyular Ski Center är fullt under helgen

Yedikuyular Ski Center, renoverat med en investering på 26 miljoner TL, har blivit snöälskarens nya favorit. Å ena sidan upplever besökare som idrottar för fullt i stolliftarna och banorna å andra sidan semesterns komfort i faciliteter som bungalowhus och moderna restauranger. Yedikuyular ökade sin besökskapacitet med 10 gånger, samtidigt som den var värd för 5 tusen personer per dag bara under helgen.

Yedikuyular Ski Center, som totalrenoverades av Kahramanmaraş Metropolitan Municipality med en investering på 26 miljoner TL, började bära frukt. Yedikuyular, som ligger före sina alternativ när det gäller markens lämplighet för skidåkning, luftkvalitet och moderna enheter i anläggningen, har egenskapen att vara det skidcenter som kan nås på kortast tid från regionen och tilltalar en befolkning på 10 miljoner när man tar hänsyn till de omgivande provinserna. Anläggningen, som besöktes av cirka 100 tusen människor under en månad, var värd för 10 tusen dagligen endast denna helg, vilket ökade det genomsnittliga antalet besökare med 5 gånger.

Korvbrödsnöje

Anläggningen, som har blivit vinterturismens nya favorit, erbjuder sina gäster sport- och semesterkomfort tillsammans med skidbackar, stollift, bungalowhus, täckt basar och modern restaurang. I anläggningen, där bilder av vykort skapas under ett vitt omslag, har korvbröd blivit vinterälskares favorit. Gästerna, som ger fullbetyg till de arbeten som utförs av Metropolitan Municipality, försummar inte att fotografera de naturliga skönheterna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar