Utvärderingsmöte på Rize Artvin Airport hölls

Utvärderingsmöte på Rize-Artvin flygplats hölls
Utvärderingsmöte på Rize-Artvin flygplats hölls
Prenumerera  


Ett utvärderingsmöte hölls på Rize-Artvin flygplats under ledning av Rizes guvernör Kemal Ceber.

Till mötet som hölls under ordförandeskap av guvernör Kemal Ceber i mötessalen i Rize guvernörskap; Pazars guvernör Mustafa Akın, polischef Nurettin Gökduman, Gendarmeriebefälhavare överste Hakan Dedebağı, PTT Regional Manager Huzur Nur, Transportation Regional Manager İhsan Gümrükçü, Rize-Artvin Airport Manager Fikret Akbulut, Customs Manager Şule Keskin General Manager, Şule Keskin Brand Brigade Manager Tepe och gick med.

Vid mötet gjordes utvärderingar av den senaste statusen för arbetet på flygplatsen, de arbeten som utförts, det bidrag det kommer att ge till regionen och de arbeten som ska göras efter flygplatsen. Med öppningen av flygplatsen, som är ett av Rizes megaprojekt och är extremt viktig för regionen; Studier som skulle genomföras inom områden som säkerhet, transport, hälsa och logistik utvärderades.

Arbetet på Rize-Artvin Airport, som är den andra flygplatsen i Turkiet som byggs på havet, har kommit till ett slut. Slutliga förberedelser görs för flygplatsen Rize Artvin, som kommer att bidra avsevärt till flygtransporter, turism och ekonomi i östra Svartahavsregionen när den är färdig.

Var den första att kommentera

Yorumlar