Observera 75 kandidater som ska rekryteras som TCDD Station Operation Workers!

TCDD ska rekrytera 75 stationsarbetare
TCDD ska rekrytera 75 stationsarbetare

Dokumentleverans och datum före det muntliga provet av kandidaterna i listan som skickats av İŞKUR för 75 arbetare som ska rekryteras i avdelningen för konsthantverkskonst för stationsdrift på arbetsplatserna för Turkish State Railways (TCDD) inom Istanbuls provinsgränser.

Rekrytering av 75 arbetare i Station Operations Art-avdelningen för Istanbuls arbetsplatser tillkännagavs i İŞKUR mellan 11.01.2022 och 17.01.2022. skickat av İŞKUR för att ansöka om vår tillkännagivna begäran om arbetskraft och göra ett muntligt prov.
Listan över kandidater i den slutliga listan finns på länken nedan.

Huruvida kandidaterna i slutlistan inför muntlig tentamen uppfyller de villkor som anges i kungörelsen eller inte, med nedan angivna handlingar, mellan 27.01.2022 - 04.02.2022, enligt den slutliga listordningen, på de datum som anges nedan, i personalavdelningen vid generaldirektoratet för TCDD Enterprise, Hacıbayram Mah. Hippodrome Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA-adress kommer att kontrolleras och levereras.

En rapport kommer att upprättas om de som inte uppfyller villkoren och İŞKUR kommer att informeras om att deras ansökan inte har godkänts.

För dokumentleveransmeddelande KLICKA HÄR

För listan över kandidater att skicka in dokument KLICKA HÄR

För informationsformuläret för stationsdriftarbetare KLICKA HÄR

Liknande annonser

1 Kommentar

Yorumlar