Trafikflödesförändringar i 300-meterssektionen av Mustafa Kemal Sahil Boulevard

Trafikflödesförändringar i 300-meterssektionen av Mustafa Kemal Sahil Boulevard
Trafikflödesförändringar i 300-meterssektionen av Mustafa Kemal Sahil Boulevard

På grund av renoveringen av Göztepe Martyr Kerem Oğuz Erbay Pedestrian Overpass kommer trafikflödet att ändras. Trafikflödet kommer att tillhandahållas från två körfält i riktning mot Balçova-Konak, i den 300 meter långa delen där bron ligger, mellan 22 januari och 27 februari.

Izmir Metropolitan Municipality meddelade att det kommer att bli en förändring i trafikflödet på grund av underhåll, reparation och förstärkningsarbeten av Göztepe Martyr Kerem Oğuz Erbay Pedestrian Overpass på Mustafa Kemal Beach Boulevard.

Balçova-Konak-riktningen för den 300 meter långa delen på Mustafa Kemal Sahil Boulevard, där bron ligger, kommer att stängas för trafik den 22 januari 2022. I denna sträcka kommer trafikflödet att minskas från tre filer till två filer. Den 27 februari 2022 ska arbetet med stållinorna vara klart och trafikflödet utökas till tre körfält igen.

Den öppnar för allmänheten i maj.

Förstärkning kommer att göras på den 1997 meter långa stålhängbron, som öppnades som Güzelyalı Overpass 2010 och uppkallad efter Kerem Oğuz Erbay, som blev martyrdöd i Iskenderun 125. En sittgrupp i trä kommer att skapas runt brons fötter. Den befintliga beläggningen på gångbanan tas bort, och både gångväg och räcken förnyas. Arbetena, som kommer att kosta 6 miljoner 100 tusen liras, kommer att slutföras i maj.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar