Kocaeli Card Huvudkontor Bygganbudsresultat

Kocaeli Card Huvudkontor Bygganbudsresultat
Kocaeli Card Huvudkontor Bygganbudsresultat

Medborgare som bor i Kocaeli och använder kollektivtrafik på ett bekvämt sätt gör alla sina Kocaeli Card-transaktioner på Kocaeli Card-kontor. Kocaeli Card Central Office, som för närvarande betjänar medborgarna inom Izmit-mässan, kommer att flyttas till den nedre delen av bron på södra sidan (kustsidan) av Mimar Sinan Pedestrian Overpass. Upphandlingen hölls för att bygga det nya huvudkontoret för Kocaeli Card.

SKA FLYTTA TILL NYTT PLATS

Kocaeli Card Office i Kocaeli Fair tillhandahåller utskrift och distribution av individuella kort, studentvisumförfaranden och många andra tjänster till medborgarna. Syftet är att tillhandahålla tjänster av högre kvalitet till medborgarna under hektiska perioder, Kocaeli Metropolitan Municipality kommer att bygga ett 120 kvadratmeter stort centralkontor för Kocaeli Card på lämpligt område under bron på södra sidan av İzmit Mimar Sinan fotgängarbro. Strukturen, som planeras att stå färdig inom 180 kalenderdagar från leveransen av platsen, kommer att byggas som en våning av stålmaterial.

4 FÖRETAGET ERBJUDET

Upphandlingen hölls i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building Tender Hall. I anbudet, där fyra företag lämnade bud, kom det lägsta budet från Kudretoğlu İnşaat med 927 tusen TL, medan det högsta budet gavs av Mehmet Ali Sezgin med 1 miljon 333 tusen TL.

FÖRETAG ERBJUDANDE
Kudretoglu konstruktion 927 tusen TL
Al San Automotive Construction 1 miljoner 268 tusen TL
Tosunlar Timber Construction 1 miljoner 291 tusen TL
Mehmet Ali Sezgin 1 miljoner 333 tusen TL

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar