En resa med klassisk musik börjar i Ankara Metro

En resa med klassisk musik börjar i Ankara Metro
En resa med klassisk musik börjar i Ankara Metro

Medan Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sina ansträngningar för att tillhandahålla bekvämare och säkrare transporter, har den också implementerat en ny applikation för att göra det möjligt för invånarna i huvudstaden att lyssna på musik under sina resor. EGO General Directorate, som samarbetar med Ankara University Faculty of Communication (ILEF), började sända klassisk musik på linjen Kızılay-Koru i Ankaras tunnelbana i första hand, efter stor efterfrågan från medborgarna.

Ankara Metropolitan Municipality har lagt till ett nytt till sina projekt som gör transporten av huvudstaden bekvämare och modernare.

EGO General Directorate, som tidigare öppnade dörrarna till Metro och ANKARAY Stationer för amatörmusiker, har nu börjat sända klassisk musik i Ankara Metro så att medborgarna kan lindra dagens trötthet och lyssna på den under sina resor.

HÖG EFTERFRÅGAN FRÅN MEDBORGARE: FÖRSTA MUSIK-SÄNDNING STARTADE PÅ KIZILAY-KORU LINE

EGO General Directorate samarbetade med Ankara University Faculty of Communication (ILEF) för att sända klassisk musik på populär efterfrågan.

EGO:s generaldirektorat, avdelningschef Yurtalp Erdoğdu uppgav att de planerar att gradvis implementera klassisk musiksändning på Kızılay-Koru-linjen som en pilotapplikation i första hand, och gav följande information:

"Vårt primära mål är att säkerställa säker, snabb och bekväm transport för våra medborgare. Vi fortsätter allt vårt arbete dag och natt med denna medvetenhet. Utöver detta ville vi genomföra några aktiviteter som skulle vara bra för dagens trötthet och stress under förflyttningen av våra passagerare på stationerna. För detta tänkte vi på musik vars helande egenskaper är vetenskapligt bevisade. Som ett resultat av ett gemensamt arbete med Ankara University Faculty of Communication startade vi en applikation för musiksändning på våra stationer. Vi startade applikationen på vår Kızılay-Koru-linje i första hand. Vi vill utöka detta successivt. Våra medborgares åsikter om denna fråga via sociala mediekanaler och Başkent 153 är också mycket värdefulla för oss.”

Medborgare som uttryckte sin lycka att resa med klassisk musik uttryckte också sina tankar med följande ord:

Naturresenär: "Jag tyckte att appen var bra. Jag tror att det är en applikation som gör människor väldigt bekväma under resan.”

Melike Lämplig: "Tyckte mycket om det. Det ger människor en avkopplande atmosfär efter jobbet.”

Nisanur Dawn: "Jag brukar läsa böcker när jag reser, men klassisk musik var ännu mer avkopplande. Så tiden går fortare. Vi kan antingen läsa en bok eller lyssna på musik på tunnelbanan, så det var en lyckad och vacker ansökan.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar