Mustang Mach-E färdas 807.2 km på en enda laddning i Turkiet 2022

Mustang Mach-E reste 807.2 km på en enda laddning
Mustang Mach-E reste 807.2 km på en enda laddning

Nya Ford Mustang Mach-E, inspirerad av den ikoniska Ford Mustang och planerad att säljas i Turkiet 2022, klarade testet av eco-driving experter i Norge. På den 807,2 kilometer långa resan stannade eco-driving-experterna inte en enda gång för att ladda Mach-E. Provvägen gick från Trondheim i Nordnorge till Kristiansand i söder. På rutten korsade de bergen, sjönk till minustemperaturer. Faktum är att de på grund av en ganska svår trafikolycka väntade i trafiken i fem timmar. Men Mach-E:s engångsladdning räckte för alla dessa äventyr.

Testpiloter använde Mach-E RWD-modellen med ett batteri med utökad räckvidd. De avslutade sin resa med att tillryggalägga nästan 200 kilometer mer än målkilometern.

Henrik Borchgrevink och Know Wilthil, som tidigare genomfört eco-driving-testet med våra Mondeo, Fiesta och Focus-modeller, satte också världsrekord genom att köra en 1,249 hästkrafter Mustang i 776 300 kilometer (1.616 miles) på en enda tank bränsle. Den äventyrliga duon lyckades resa XNUMX XNUMX kilometer med Ranger utan att tanka.

Borchgrevink och Wilthil delade råd för dem som vill göra eco-driving testet efter sin Mustang Mach-E RWD-seger;

"Håll ögonen på vägen, håll den stilla. Kör smidigt så att du kan planera bästa möjliga åktur och slippa bromsa. Dessutom, för att gå så långt du kan måste du hålla dig låg och accelerera jämnt när du accelererar."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar