Kommersiella fordonsförare som inte kände igen reglerna kunde inte undvika IMM-inspektion

Kommersiella fordon utan regler kunde inte undgå IMM-inspektion
Kommersiella fordon utan regler kunde inte undgå IMM-inspektion

De som väljer passagerare, de som röker vid ratten och de som säger att de är taxin tvärs över gatan, kunde inte undgå kontrollen av IMM Traffic Police Teams. Lagen höll 2021 160 minuter om dem som bröt mot reglerna i 838 6 inspektioner som genomfördes 910. Tillstånden för 176 taxibilar som försökte ta ut överskjutande avgifter spärrades in i 10 dagar, medan taxiförarnas licenser för kommersiella fordon spärrades in i 20 dagar.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) polisavdelningens trafikpolisteam; genomfört inspektioner i enlighet med gällande lagstiftning för taxibilar, minibussar, minibussar och andra kollektivtrafikfordon. Trafikpolisteam, som inspekterar samma fordon mer än en gång, 2021; Totalt genomfördes 86 tusen 621 inspektioner, främst 58 tusen 382 kommersiella taxibilar och 160 tusen 838 minibussar. 6 tusen 910 minuter fördes om de som befanns ha handlat mot reglerna. 2 miljoner 800 tusen 491 TL administrativa böter tillämpades. Dessutom nådde 24 tusen 792, 153 Solution Center och CIMER klagomål från medborgare en slutsats.

STRAFF FÖR RÖKNING OCH PASSAGERARVAL

Vid de inspektioner som utförts av Trafikpolisteamen;

 • 1.408 från att arbeta utan tillstånd,
 • 800 för transport med oregistrerad förare,
 • 153 för att inte ha präglad registreringsskylt och ALO 419-skylt för synskadade passagerare,
 • 330 för att inte ha en brandsläckare,
 • 278 för att transportera fler passagerare än antalet säten (säteökning-minskning, sätesstorlekar, avstånd mellan sätena, etc.),
 • Val av passagerare, tar inte kortvägspassagerare och slår inte på taxametern
 • 141 från att stanna och parkera på förbjudna platser
 • 106,
 • 102 för användning av tobaksvaror under transport,
 • 38 för att inte krossa glas och inte ha en nödhammare,
 • 1.272 5 administrativa åtgärder vidtogs, totalt 31 tusen XNUMX, för att inte följa andra regler.

AVSÄTTADE DOKUMENT FÖR TREDJE AVGIFTER

Inom ramen för civila taxiinspektioner som initierades av polisen under sista kvartalet 2020; 2 tusen 913 inspektioner utfördes av civila polisteam för taxichaufförer som försöker samla in överskjutande biljettpriser genom att inte ta passagerare på korta avstånd. I denna process spärrades licenserna för totalt 176 taxibilar i 10 dagar, medan taxiförarnas licenser för kommersiella fordon spärrades in i 20 dagar.

TA INTE TAXI, JURISDIKTIONEN ÄR I ACTION

Utöver de rutininspektioner som genomförts har även nya inspektionsmodeller tagits i bruk på de ställen där det förekom intensiva klagomål. IMM Traffic Police team började se till att medborgare, som inte accepterades till taxi på grund av olika anledningar (jag är en taxi mittemot, min bytestid, mycket trafik, etc.) på platser med intensiva klagomål, kliver in i taxibilar genom Polisteamet.

Teamen skötte processen, organiserade taxibilarna vid taxiväntplatserna och hjälpte medborgarna att nå taxin. Medborgare som ville ta taxi sattes i den första taxin i ordning, oavsett avstånd, enligt ankomstordningen.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar