Kommer det att finnas en linbana till Spil Mountain?

Kommer det att finnas en linbana till Spil Mountain?
Kommer det att finnas en linbana till Spil Mountain?
Prenumerera  


Möte med pressmedlemmar den 10 januari, Working Journalists' Day, svarade Manisas guvernör Yaşar Karadeniz på frågan om huruvida man skulle bygga en linbana till Spil Mountain.

Manisa-guvernören Yaşar Karadeniz, som träffade journalisterna, konstaterade att det inte finns något aktivt linbaneprojekt på Spil Mountain och tillade att "Vi måste ha en anledning att bygga en linbana till Spil" och tillade att ansträngningar borde göras för att öka intresset i Spil.

Karadeniz sa: "Det finns något att se på Spil Mountain. Något som inte finns någon annanstans i Turkiet. Folk tar linbanan för att se den. Linbanan har också en kostnad. Det blir 50 lire, kanske 75 lire per person. Du måste ha en anledning att ge de pengarna." sa.

Var den första att kommentera

Yorumlar