Vad är biljettpriset för Konya Karaman höghastighetståg?

Konya Karaman höghastighetstågbiljettpris Hur mycket
Konya Karaman höghastighetstågbiljettpris Hur mycket
Prenumerera  


Höghastighetstågsprojektet, som kommer att förbinda provinserna Konya och Karaman, kommer att öppnas av president Recep Tayyip Erdoğan i dag. Medborgare undrar hur mycket är Konya-Karaman YHT-biljetter, vilket kommer att göra livet lättare för medborgare som bor i regionen. Det uppskattas att biljettpriserna för YHT-linjen, som kommer att minska 1 timme och 15 minuter mellan Konya och Karaman till en halvtimme, kommer att vara konkurrenskraftiga med bussbiljettpriserna. Tydlighet i Konya-Karaman YHT biljettpriser under de kommande dagarna kazanmen förväntas.

Det har rapporterats att med genomförandet av höghastighetstågsprojektet kommer avståndet mellan Konya och Karaman att minska från 1 timme och 15 minuter till 35 minuter och en höghastighetstågförbindelse kommer att upprättas mellan Marmara, Centrala Anatolien och Medelhavsregionerna. I uttalandet framhölls att det finns 102 fordonsundergångar, 21 fordonsöverfarter och 20 gångtunneler på den 15 kilometer långa linjelinjen Konya-Karaman för höghastighetståg.

Arbetet med att utöka höghastighetstågnätet i Turkiet till Erzincan i öster, İzmir i väster, Kapıkule i nordväst, Mersin och Adana i söder och Gaziantep i sydost fortsätter.

Medan höghastighetstågtransporttjänsten under namnet High Speed​​Train utfördes direkt av TCDD mellan 2009 och 2016, började den tillhandahållas av TCDD Transportation från och med 2016.

Var den första att kommentera

Yorumlar