Flyg mellan Turkiet och Armenien startar den 2 februari och till Erbil den 24 januari

Flyg mellan Turkiet och Armenien startar den 2 februari och till Erbil den 24 januari
Flyg mellan Turkiet och Armenien startar den 2 februari och till Erbil den 24 januari

Ministeriet för transport och infrastruktur meddelade att flyg till Armenien kommer att börja den 2 februari och till Erbil den 24 januari. I det skriftliga yttrandet från transport- och infrastrukturministeriet noterades att flygsektorn var mest drabbad av epidemin, men denna effekt minimerades med de åtgärder som vidtogs. Det angavs i uttalandet att flygindustrin började återhämta sig efter de vidtagna åtgärderna och framgångarna i kampen mot epidemin, och att flygnätverket också utökats.

FLYGTILLSTÅND TILL ISTANBUL-YEREVAN LINE 3 DAGAR I VECKA

Med påpekande att samtalen mellan Turkiet och Armenien fortsätter, rapporterades det att det beslutades att starta ömsesidiga flygningar efter denna utveckling. I uttalandet, som angav att Pegasus Airlines tilläts 3 flygningar i veckan på linjen Sabiha Gökçen-Yerevan av generaldirektoratet för civil luftfart, "Fly One Armenia airline company på den armeniska sidan tilläts också 3 flygningar i veckan på Jerevan -Istanbul väg. Enligt överenskommelsen kommer de första flygningarna att starta ömsesidigt den 2 februari. Fly One Armenia-planet landar på Istanbuls flygplats klockan 19:50. Pegasus-planet lyfter från Sabiha Gökçen flygplats klockan 23:35 samma kväll.

GAZIANTEP-ERBIL FLYG MÅNDAG OCH TORSDAG

Understryker att Erbil är en annan flygdestination att starta, sade uttalandet, "Anadolujets Gaziantep-Erbil-flyg kommer att starta den 24 januari. De ömsesidiga flygningarna kommer att genomföras 2 dagar i veckan, på måndagar och torsdagar.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar