Denizlis andra vita paradis, Denizli Ski Center, flockas av besökare

Denizlis andra vita paradis, Denizli Ski Center, flockas av besökare
Denizlis andra vita paradis, Denizli Ski Center, flockas av besökare

Denizli Ski Center, som är det andra vita paradiset i staden efter det vita paradiset Pamukkale, svämmar över av besökare efter att den nya säsongen öppnat. Medborgare som njuter av snön och skidåkningen på Denizli Ski Center, det största och modernaste skidcentret i Egeiska regionen, upplever oförglömliga stunder i magnifika landskap.

Denizli Ski Center är översvämmad av besökare

Denizli Ski Center, som implementerades av Denizli Metropolitan Municipality i syfte att göra staden till ett viktigt attraktionscentrum inom vinterturism, översvämmas av besökare i och med inledningen av den nya säsongen. Anläggningen tar fasta steg mot att bli en av de mest föredragna platserna för vintersport och välkomnar amatörer och professionella skidåkare från många städer i Turkiet och medborgare som vill åka snowboard. I Denizli Ski Center, som är det största och modernaste skidcentret i Egeiska regionen, producerade medborgare som vill njuta av skidåkning och njuta av snön, särskilt på helgerna, färgglada bilder. Denizli Ski Center, som ger en stor fördel för skidåkningen med sin topografiska struktur och snöns "kristall"-drag, som bara finns på ett fåtal platser i världen, har kapacitet att tillgodose alla behov med sina dagliga faciliteter.

Skidälskarens nya favorit

När säsongen inleddes strömmade invånarna till Denizli Ski Center, en sådan anläggning till staden. kazanHan tackade Denizli Metropolitan Municipality för deras insatser. Här är besökarnas åsikter:

Erdal Naci: Vi kom för att vandra och åka skidor med mina barn. Jag skulle vilja tacka Denizli Metropolitan Municipality så mycket. Jag tyckte att anläggningen var mycket bra. Detta är en mycket vacker och utmärkt anläggning.

Ismet Erdem: Jag kom från Izmir på rekommendation av min vän. Jag tyckte det var väldigt trevligt och jag är nöjd. Som tur är är vädret fint.

Mehmet Somunoglu: I år har den bästa snön fallit de senaste 3-4 åren. Det är ca 1 meter snö under, mer ovanför. Jag tror att det kommer att bli en väldigt bra säsong. Det kommer att bli en bra säsong både för skidorten och för oss skidälskare. Inte bara från Denizli, utan också från Muğla, Aydın och İzmir. Snö har precis hörts, och det kommer mer att komma under de kommande veckorna.

”Det passar vår stad väldigt bra”

Denizli Metropolitan Municipality borgmästare Osman Zolan sa att Denizli Ski Center har utökat den befintliga turismpotentialen i Denizli till fyra säsonger och sa: "Vårt Denizli Ski Center, som har blivit ett viktigt centrum för turism i vår stad när det gäller vinterturism, passar vår stad mycket bra. En mycket trevlig anläggning i Denizli kazanvi tjatade. Denna anläggning imponerar inte bara på vår stad utan även våra gäster från hela landet. Efter det vita paradiset Pamukkale fortsätter vår Denizli att vara en av de städer som pekas ut med vårt andra vita paradis, Denizli Ski Center. Jag hoppas jätteprojekt för vår stad kazanVi kommer att fortsätta att klättra, säger han.

Denizli Ski Resort

Denizli Ski Center, beläget i Bozdağ på en höjd av 75 2 meter i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, 420 kilometer från centrum av Denizli, serverar amatör- och professionella åkare med de längsta mekaniska faciliteterna på 1700 meter, den andra 1500 meter och den tredje 700 meter. Det finns 2 stolliftar, 1 stollift och rörlig promenad i centrum. Denizli Ski Center, som har kapacitet att möta behoven hos sina besökare med sin infrastruktur och dagliga anläggning, ger en stor fördel för skidåkning med sin topografiska struktur och snödrag. Det anges att det första etappens skidområde i Denizli Ski Center, som har lämpliga kriterier för sluttningsorientering (nord - nordväst), snökvalitet i form av damm och kristallsnö, är 1 hektar, och regionen är belägen i ett perfekt område för snowboardåkning.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar