Denizli Ski Center hälsar den nya säsongen den 14 januari

Denizli Ski Center hälsar den nya säsongen den 14 januari
Denizli Ski Center hälsar den nya säsongen den 14 januari
Prenumerera  


Denizli Ski Center, som realiserades av Denizli Metropolitan Municipality med syfte att göra staden till ett viktigt attraktionscentrum inom vinterturism, kommer att säga "Hej" till den nya säsongen den 14 januari, när snötjockleken når önskad nivå.

Känt som Denizlis andra vita paradis efter Pamukkale, kommer Denizli Ski Center att öppna skidsäsongen fredagen den 14 januari 2022. Snötjockleken i Denizli Ski Center i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, som implementerades av borgmästaren Osman Zolan i Denizli Metropolitan Municipality i syfte att göra Denizli till ett viktigt attraktionscentrum inom vinterturism, har överstigit 50 centimeter. Denizli Ski Center, som ligger i Bozdağ, på 75 2 meters höjd, 420 kilometer från centrum av Denizli, öppnar säsongen klockan 09.30 på fredag ​​med önskad snötjocklek och anläggningen stänger klockan 18.00. Medan alla förberedelser slutförs på Denizli Ski Center, som förväntar sig många besökare under helgen, kommer de mekaniska anläggningarna att fungera med full kapacitet i centret, vilket ger service i världsklass inom vintersport. Denizli Ski Center, den största skidorten i Egeiska havet, väntar på alla medborgare som vill njuta av snö och skidåkning med en snökvalitet som inte matchar Alperna. Däremot varnades det för att besökare som vill komma till anläggningen ska använda snödäck och ha kedjor i sina fordon.

Inbjudan från president Zolan

Denizli Metropolitan Municipality borgmästare Osman Zolan betonade att Denizli är en turiststad och sa att Ski Centre är en viktig investering när det gäller alternativ turism. Borgmästare Zolan noterade att skidorten kom fram med sin vita färg efter Pamukkale, och sa: "Vårt Denizli Ski Center har nu blivit en favorit för vinterturismen. Den höga snökvaliteten som eftersträvas speciellt för skidåkning och snowboard är mycket uppskattad. Dessutom nådde vårt Denizli Ski Center, som vi sammanförde med varm asfalt, världsstandard med sin vägkvalitet. Förhoppningsvis kommer vi i år att ta emot besökare från Denizli och från hela landet. Jag bjuder in alla våra medborgare till vår skidort, det andra vita paradiset i vår stad.”

Denizli Ski Resort

Denizli Ski Center, beläget i Bozdağ på en höjd av 75 2 meter i Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, 420 kilometer från centrum av Denizli, serverar amatör- och professionella åkare med de längsta mekaniska faciliteterna på 1700 meter, den andra 1500 meter och den tredje 700 meter. Det finns 2 stolliftar, 1 stollift och rörlig promenad i centrum. Denizli Ski Center, som har kapacitet att möta behoven hos sina besökare med sin infrastruktur och dagliga anläggning, ger en stor fördel för skidåkning med sin topografiska struktur och snödrag. Det anges att det första etappens skidområde i Denizli Ski Center, som har lämpliga kriterier för sluttningsorientering (nord - nordväst), snökvalitet i form av damm och kristallsnö, är 1 hektar, och regionen är belägen i ett perfekt område för snowboardåkning.

Var den första att kommentera

Yorumlar