Nya Citroen C5 Aircross fortsätter att sätta komfortstandarder

Nya Citroen C5 Aircross fortsätter att sätta komfortstandarder
Nya Citroen C5 Aircross fortsätter att sätta komfortstandarder
Prenumerera  


Modellen C5 Aircross, som har satt klassens standard med sina komfortegenskaper sedan den första dagen av sin introduktion, är förnyad och tar sig ut på vägarna med ett starkare och mer slående utseende. De designdetaljer som görs i den förnyade C5 Aircross avslöjar märkets nya designspråk, samtidigt som det ökar uppfattningen om bilens bredd. C5 Aircross, som fortsätter att sätta ribban till en högre nivå i sitt segment vad gäller komfort i bilen; Citroën Advanced Comfort®-fjädring, nya Citroën Advanced Comfort®-säten, oöverträffat inre utrymme och modularitet, samt körstödsteknologier som Highway Driving Assistant, skiljer sig från sina konkurrenter.

Sedan den första introduktionen 5 har Citroën C2018 Aircross satt sin prägel på det mycket konkurrenskraftiga kompakta SUV-segmentet med sitt inre utrymme, modularitet och framför allt oöverträffad komfort i sin klass, samt med mer än 260.000 5 globala försäljningsframgångar. Nya C5 Aircross, å andra sidan, fortsätter att dominera sin klass och ger en mycket bekvämare körupplevelse och funktionell interiörupplevelse. Nya C3 Aircross speglar framgångsrikt varumärkets nuvarande designspråk med nya linjer på frontdesignen. Vertikala designdetaljer stärker fordonets moderna utseende och ökar uppfattningen av bredd. LED-teknikstopp förstärker den 18-dimensionella effekten med pianotangentens design. Dessutom bidrar de nya XNUMX-tums diamantslipade lättmetallfälgar till fordonets starka SUV-ställning som klarar alla vägförhållanden.

Mer bekväm och teknisk interiör

Efter flytten för att göra exteriören mer prestigefylld och attraktiv är interiören i nya C5 Aircross också mer dynamisk och förfinad. kazanvrålade. C5 Aircross är utrustad med en ny 10-tums pekskärm som ser ut att sväva ovanför instrumentbrädan, vilket ger den ett modernare passagerarkabinutseende. Plus en helt anpassningsbar 12,3-tums digital display; Den tar med all väsentlig och anpassningsbar information såsom navigationskarta, aktiva körstödsystem direkt in i förarens synfält och stödjer körsäkerheten.

C5 Aircross maximerar komforten med den nya generationen Citroën Advanced Comfort®-stolar som finns tillgängliga med C4 och C5 X. Uppvärmnings- och massagefunktionerna på förar- och passagerarsidan säkerställer att uppfattningen av lyx upplevs över klassstandarderna.

Mer eleganta och rika anpassningsalternativ

För att möta förväntningarna från C-SUV-segmentets kunder erbjuds mycket speciella personaliseringslösningar i nya C5 Aircross. Förutom den nya Eclipse Blue-färgen, som går från mörkblå till svart beroende på ljuset utanför, har C5 Aircross en rik urvalslista med olika karossfärger som Polar White, Pearlescent White, Pearl Black, Platinum Grey, Steel Grey. Nya färger appliceras också på de främre luftintagen och Airbump®.

Sätter standarden för körkomfort

Nya C5 Aircross, en framstående representant för Citroëns DNA med dess komfortegenskaper, erbjuder en speciell upplevelse fokuserad på komfort och användarvänlighet, samtidigt som de framträdande egenskaperna i sitt segment bevaras. Exklusivt för Citroën, Progressive Hydraulic Cushions®-fjädring filtrerar noggrant bort vägfel och gör det möjligt för passagerare att resa i absolut komfort med en verklig "flygande matta"-effekt. C5 Aircross erbjuder användarna en avancerad funktionalitet och modulär upplevelse som den enda SUV i segmentet som erbjuder tre oberoende medar, fällbara och fällbara baksäten. Dessutom kommer extra uppmärksamhet på ljudisolering i förgrunden med lösningar som akustiskt laminerad vindruta som stärker kokongeffekten inuti fordonet.

Säkra resor med avancerad teknik

C5 Aircross erbjuder många nästa generations teknologier för att förbättra komforten och säkerheten för sina passagerare. Nya C5 Aircross; Den innehåller 2 banbrytande körhjälpssystem som erbjuds i segmentet kompakta SUV, inklusive det autonoma körsystemet på andra nivån Highway Driving Assistant, som kombinerar Adaptiv farthållare med Stop & Go-funktion och Active Lane Departure Warning.

Var den första att kommentera

Yorumlar