Demirağ OIZ och Logistics Village Besök från 40 NGO-presidenter i Sivas

Demirağ OIZ och Logistics Village Besök från 40 NGO-presidenter i Sivas
Demirağ OIZ och Logistics Village Besök från 40 NGO-presidenter i Sivas

Styrelsemedlemmar, bestående av 40 presidenter för icke-statliga organisationer (NGO) i Sivas, besökte Demirağ Organized Industrial Zone (OSB), Gökrail Wagon Factory och logistikbyområdet.

I programmet som hölls under ordförandeskap av Sivas Handels- och industrikammare (STSO) president Mustafa Eken, granskade medlemmarna i styrelsens ordförande Demirağ OIZ och Logistics Village och fick information från Demirağ OIZ:s direktör Mustafa Beştepe och TCDD-tjänstemän om arbetet.

PRESIDENTENS STYRELSE ÄGER STADEN

Sivas TSO:s ordförande Mustafa Eken gjorde ett uttalande på uppdrag av styrelsens ordförande, "Vi kom för att granska vårt Demirağ Organized Industry and Logistics Village-projekt med våra uppskattade presidenter i vår styrelse. Vi besökte också fabriken Gök Yapı, som först byggdes här, som startade produktionen i ett 38 tusen kvadratmeter stängt område. Våra vänner i presidentstyrelsen uttryckte sina åsikter. Vårt mål här är att visa att våra NGO-presidenter tar hand om alla delar av staden, vi är alla här på uppdrag av våra medlemmar.”

LOGISTIK VILLAGE STOPPAD, AVBRYTADE UTTAG ÄR OM INTE

Med hänvisning till logistikbyns betydelse för Demirağ OIZ och Sivas sa president Eken: "Logistics Village kommer att etableras på en yta av 550 tusen kvadratmeter och infrastrukturarbeten fortsätter. Här informerade vår biträdande regionchef för TCDD oss. Det första företaget som tidigare hade tagit anbudet avbröt det. Det andra företaget lades ner igen. Men anbudet gavs till ett tredje företag. Projektet är på signeringsstadiet. Logistics Village är mycket viktigt för Sivas och Demirağ OIZ. Särskilt med de goda nyheterna om attraktionscentret som gavs av vår president, visade sig Logistics Village vara viktigare. Det är därför vi kommer att skydda vår Logistics Village och Demirağ OIZ. Vi kommer att fortsätta följa upp ministeriet så att denna plats upphör så snart som möjligt. Tack vare vår stat ger Sivas det bästa av allt. Han gav centrum för attraktion till Demirağ. Vi fortsätter att arbeta med att ge det till 1:a OSB. Alla vår styrelse arbetar med denna fråga. Gud välsigne dem alla. Vi har sett att det offentliga samtalet i Logistics Village, som försenat eller inställt, inte är sant. Sivas Logistics Village byggs och kommer att byggas. Vår styrelse, vår borgmästare, våra ställföreträdare, vår guvernör, vi stöder alla tillsammans Logistics Village och Demirağ OIZ, och vi kommer att fortsätta att göra det. Må vår stad vara till nytta för både vår Demirağ OIZ, våra fabriker och vår logistikby. Jag skulle vilja tacka alla våra ordförande i vår styrelse. För att försvara sin stad. Som ordförande kommer vårt arbete att fortsätta”, sa han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar