Anbud på Kartepe linbana kommer att tas den 25 januari

Anbud på Kartepe linbana kommer att tas den 25 januari
Anbud på Kartepe linbana kommer att tas den 25 januari
Prenumerera  


Metropolitans generalsekreterare Gündoğdu och borgmästare Kocaman gjorde undersökningar vid startpunkten för linbaneprojektet som ska byggas i Kartepe.

Borgmästare i Kartepe Mustafa Kocaman var värd för Balamir Gündoğdu, generalsekreterare för Kocaeli Metropolitan Municipality. President Kocaman och Gündoğdu undersökte stationsområdet för Kartepe Cable Car Project, som är Kocaelis 50-åriga dröm, som kommer att utgå från Derbent-regionen.

Gundogdu och Kocaman linbana inspekterade projektområdet

FÖRETAGETS TJÄNSTÄMNARE ANMÄLDE SINA PROJEKT

Generalsekreterare Balamir Gündoğdu, liksom chefen för vetenskapsavdelningen i Kocaeli Metropolitan Municipality Ayşegül Yalçınkaya och 3 företagsrepresentanter som budde på linbaneprojektet, deltog i granskningen av borgmästare Kocaman. Företagsrepresentanter gav teknisk information till Gündoğdu och Kocaman om deras projekt.

DET KOMMER TILL KARTEPE

För att uppmärksamma projektets betydelse uppgav generalsekreterare Gündoğdu att de kommer att få anbudsfilerna från företagen den 25 januari. Projektet blir cirka 5 kilometer långt och kommer att byggas på 2 stationer. Linjen, som kommer att bestå av 10 stugor för totalt 73 personer, kommer att kunna transportera 1500 personer i timmen. Faktum är att resan tar 14 minuter. Projektet beräknas vara klart om 500 arbetsdagar.

TACK TILL MIN PRESIDENT TAHIR

Kartepes borgmästare Mustafa Kocaman noterade projektets betydelse för Kartepe och Kocaeli, "Det var en viktig dag för vårt linbaneprojekt, som kommer att bli den viktigaste turistinvesteringen i vårt distrikt och vår stad, med det beslut som ska fattas. av vår Kocaeli Metropolitan Municipality. På stationsområdet i vårt Derbent District, vår Metropolitan General Secretary, Mr. Tillsammans med Balamir Gündoğdu lyssnade vi på den tekniska informationspresentationen av de 3 företagen som lade bud på projektet och konsulterade på plats. För hans beslutsamhet och ansträngningar från början av investeringsprocessen för linbanan, har vår ENT-president Mr. Assoc. Dr. Jag vill tacka Tahir Büyükakın och hans värdefulla team för deras insatser. Vår konstruktionsprocess för linbanor kommer att accelerera med mottagandet av anbuden och entreprenörsföretagets beslut den 25 januari, säger han.

Var den första att kommentera

Yorumlar