Miljöprojekt på 35 miljoner euro från Antalya Metropolitan

Miljöprojekt på 35 miljoner euro från Antalya Metropolitan
Miljöprojekt på 35 miljoner euro från Antalya Metropolitan

Antalya Metropolitan Municipality genomför ett miljövänligt och teknologiskt projekt för att göra sig av med slammet från avloppsreningsverk. Energi kommer att produceras från behandlingsslam "Date Treatment Sludge Incineration and Energy Recovery" KazanIM Facility”-projektet förväntas ha en investeringsbudget på cirka 35 miljoner euro.

Storstadskommunen har påskyndat sina ansträngningar och investeringar för att skydda vattenresurserna, där vatten har blivit en strategisk resurs, som blir allt viktigare i världen.

Generaldirektoratet för ASAT förbereder sig för att genomföra ett extremt viktigt projekt som en indikator på den vikt det tillmäter miljö och natur. ASAT kommer att vara en av de största fluidiserade bäddanläggningarna i Turkiet inom sitt område, "Palm Treatment Sludge Incineration and Energy Recovery. KazanDen kommer att börja arbeta för "IM-faciliteten" 2022. Anläggningen kommer att ha många miljöegenskaper och avancerad teknik.

TILLSTÅNDSPROCESS AVSLUTAD

Det officiella tillståndet, godkännandet av genomförbarhetsrapporten, MKB och ekonomiskt stödprocesser för anläggningen har slutförts.

byggnaden; Slammottagningsenhet, Underjordisk slambunker, förtorkningsenhet, förvärmningssystem, fluidiserande lufttillförsel, biogasmatning, naturgasmatning, sandmatningssystem, fluidiserad bäddugnsenhet, fluidiserande luftvärmeåtervinning KazanVärmeåtervinning med värmeväxlare Kazanim, spillvärme Kazanı, Asklagring, röksystem, rökgasbehandling, rökgaskontinuerliga utsläppsmätningar, luktborttagning, SCADA och kontroll, elkraftsproduktion (turbin), instrumentering, elnätssäkerhetssystem.

KAPACITET 500 TUSEN TONER DAGLIGT

"Datumslamförbränning och energiåtervinning Kazan500 ton hushållsavloppsslam per dag kommer att förtorkas vid IM-anläggningen. I en miljö med sand kommer slam att injiceras i förbränningskammaren som luft, naturgas och biogas blåses in i och förbränningsprocessen kommer att tillhandahållas. I processen; Med luftblåsningssystemet kommer sandpartiklarna att hållas i ett kontinuerligt flytande tillstånd, naturgas och biogas kommer att injiceras för att kontrollera temperaturen under den första förbränningen eller normala förbränningsprocessen, och den heta sanden kommer att förbrännas vid optimal 850°C grader med slammatningssystemet för behandlingsslammet.

KOLFOTSPÅR KOMMER ATT MINSKA

Med projektet blir det en minskning av koldioxidavtrycket. Återigen med projektet återvinns fosfor från askan som bildas efter förbränning i nästa steg. kazanGenom att göra processen kommer målet om en helt miljövänlig process att uppnås. Med detta projekt siktar ASAT på att både etablera en mer miljövänlig anläggning och minska kostnaderna för slamhantering och transporter, vilket innebär en tung budgetbörda. Projektet kommer att generera elektrisk energi, vilket också kommer att minska energikostnaderna. I och med projektets slutförande och driftsättningen av anläggningen kommer reningsslammet att omhändertas 7/24.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar