Färjantal från IMO till BUDO

Färjantal från IMO till BUDO
Färjantal från IMO till BUDO
Prenumerera  


Chamber of Civil Engineers (IMO) Bursa Branchs styrelse, Istanbul Deniz Buss A.Ş. Efter att (IDO) meddelat att de kommer att avbryta färjetrafiken mellan Bursa och Istanbul, sa Bursa Metropolitan Municipalitys borgmästare Alinur Aktaş: `Tjänsten bör omedelbart sättas upp på agendan av Bursa Metropolitan Municipality och dess dotterbolag BURULAŞ och BUDO. Försiktighetsåtgärder bör vidtas . Samtidigt kan denna situation vändas till en möjlighet och det kommer att vara mycket fördelaktigt för både Bursa och Mudanya att utföras från en enda central pir genom att kombinera BUDO- och İDO-bryggor.

"ÅTGÄRDER BÖR VIDTAGAS MOT TRANSPORTNÄTVERKSOFFREN SOM SKALL UPPLEVAS I JANUARI"

Chamber of Civil Engineers (IMO) Bursa Branchs styrelse, Istanbul Deniz Buss A.Ş. Efter att (IDO) meddelat att de kommer att avbryta bilfärjetrafiken mellan Bursa och Istanbul, sa Bursa Metropolitan Municipalitys borgmästare Alinur Aktaş, "Tjänsten bör omedelbart sättas upp på dagordningen av Bursa Metropolitan Municipality och dess dotterbolag BURULAŞ och BUDO. försiktighetsåtgärder bör vidtas. Samtidigt kommer den här situationen att vara mycket fördelaktig för både Bursa och Mudanya, kanske genom att omvandla detta till en möjlighet och genomföra det från en enda central brygga genom att kombinera BUDO- och IDO-bryggor.”

Istanbul Sea Buses Inc. Utvärderar uttalandet från (IDO) att det kommer att stoppa bilfärjetrafiken mellan Bursa och Istanbul vid punkten för intercitytransport av staden, uttalandet från IMO Bursa Branchs styrelse är som följer:

"Som det är känt har färjan mellan Mudanya - Yenikapı och Bursa - Istanbul sedan 2007 fortsatt oavbrutet. Enligt nyheterna vi fick nyligen, har Istanbul Sea Buses Inc. Den har meddelat att från och med januari 2022 kommer denna linje att upphöra med sin verksamhet. Vi har många gånger sett att dessa expeditioner, som görs ömsesidigt på morgonen och på kvällen, görs nästan helt fulla. Tack vare denna linje, förbindelsen mellan Bursa och Istanbul; den skulle kunna installeras på den europeiska sidan genom att spara tid med motorvägar, broar och bränslekostnader. Samtidigt vet vi att både BUDO och İDO:s sjöbusstrafik ställs in mycket ofta på vintern på grund av vädermotståndet, medan Bilfärjan inte påverkas särskilt mycket av detta vädermotstånd. Uppriktigt sagt undrar vi varför en så säker linje med nästan 100 procent kapacitet stoppades.

BUDO – IDO PIER KAN KOMBINERAS

Om denna paus kommer att pågå länge eller inte göras alls, denna tjänst; Bursa Metropolitan Municipality och dess dotterbolag BURULAŞ och BUDO bör omedelbart sättas upp på dagordningen, och åtgärder bör vidtas i förväg för att eliminera de klagomål som kommer att uppstå från och med januari. Samtidigt kommer det att vara mycket fördelaktigt för både Bursa och Mudanya att denna situation kanske vänds till en möjlighet och BUDO- och IDO-pirerna kombineras och utförs från en enda central pir. Som bekant observerar vi ofta att det inte finns tillräckligt med parkeringsplatser runt BUDO-piren och att de kollektivtrafikfordon som transporterar passagerare mellan BUDO och Bursa har allvarliga problem i transportnätverket under passagerarnas lastning-avlastning, stopp och manövrering.

Därför, från och med början av januari, måste Bursa vidta åtgärder utan ytterligare skada från bristen på detta transportnätverk som det kommer att möta. För detta, först och främst, 'Är den här situationen ett stopp? Eller har expeditionerna helt avskaffats?” Frågorna bör besvaras och relevanta offentliga institutioner eller organisationer bör snarast övervinna detta problem.

Kanske kommer Bursa att vända denna situation till en möjlighet och överföra denna marknadsmakt, som ligger i IDO:s händer, till Bursa inom BUDO. kazanvi kan gå.

Var den första att kommentera

Yorumlar