Bränsle kommer att köpas

Prenumerera  


Bränsle kommer att köpas
ALLMÄN DIREKTORAT FÖR TURKISKA STATE RAILWAYS MANAGEMENT (TCDD) 1. REGIONALT MATERIALDIREKTORATET

MOTORINKÖP MED ATOS-SYSTEM FÖR OLIKA TYPER AV 46 FORDON PÅ VÅR REGIONS ARBETSPLATSER Inköp av varor kommer att göras genom öppet anbudsförfarande i enlighet med artikel 4734 i lagen om offentlig upphandling nr 19, och anbud kommer endast att tas emot i elektronisk miljö genom EKAP . Detaljerad information om auktionen finns nedan:
HRN: 2021 / 800600
1 förvaltningschef
a) Namn: Republiken Turkiet Generaldirektoratet för statliga järnvägar (TCDD) 1. REGIONALT MATERIALDIREKTORATET
b) Adress: 1: a REGIONEN INKÖP OCH LAGERKONTROLL SERVICEDIREKTORAT Rasim Paşa Mah.Org Şahap GÜRLER Kad nr 57 Kommissionskontor Haydarpaşa - KADIKÖY / İSTANBUL 34716 Haydarpaşa KADIKÖY / İSTANBUL
c) Telefon- och faxnummer: 2163378214 - 2163378214
ç) Webbsida där anbudsdokumentet kan ses och laddas ner med e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Inköp av varor
a) Namn: MOTORINKÖP MED ATOS-SYSTEM FÖR 46 FORDON AV OLIKA TYPER PÅ VÅR REGIONS ARBETSPLATSER
b) Kvalitet, typ och kvantitet:
Tillförsel av cirka 46 liter diesel under 11 månader med bränsleförbrukningsautomatiseringssystemet (ATOS) för totalt 10000 olika typer av fordon i vår region och dess anslutna arbetsplatser fram till 31.12.2022-11-110000. XNUMX XNUMX liter dieselolja för totalt XNUMX månader.
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
c) Plats som ska tillverkas/levereras: Bilecik (Bilecik-Bozüyük), Sakarya (Sakarya-Alifuatpaşa), Kocaeli (İzmit-Gebze), İstanbul (Pendik-Kadıköy-Halkalı-Çatalca), Tekirdağ (Tekirdağ-Muratlı-Çerkezköy), för fordon i Kırklareli (Kırklareli-Lüleburgaz) och Edirne (Edirne-Uzunköprü).
ç) Varaktighet/leveransdatum: Efter undertecknandet av kontraktet kommer arbetet att påbörjas den 01/02/2022-31/12/2022. Det finns dock olika skäl, såsom lämplighetsbedömning, anbudsgivarnas rätt att framföra ett klagomål , förvaltningens skyldighet att bemöta detta klagomål, invändningsklagomålet och institutionens prövningsperiod. Det kan medföra en förlängning av anbudsprocessen och eftersom dessa perioder inte helt kan förutses i förväg, kommer det att beaktas att kontraktet kan komma att ske vid ett senare datum än det planerade datumet för undertecknandet och därmed arbetets start, och kontraktet kommer att undertecknas i enlighet med detta. Slutdatumet för arbetet kommer att vara 31/12/2022 (inklusive) i alla fall.
d) Startdatum: inom (7) kalenderdagar från undertecknandet av kontraktet

3 Tender
a) Anbud (tidsfrist för anbud) datum och tid: 03.01.2022 - 15:30
b) Mötesplats för anbudskommissionen (adressen där e-bud kommer att öppnas): TCDD Plant 1:a regionala direktoratets stationsbyggnad 1:a våningen Haydarpaşa/İSTANBUL

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

Var den första att kommentera

Yorumlar