Signaleringssystem för två stora projekt i Turkiet anförtrotts Alstom

Signaleringssystem för två stora projekt i Turkiet anförtrotts Alstom
Signaleringssystem för två stora projekt i Turkiet anförtrotts Alstom
Prenumerera  


Alstom, ministeriet för transport och infrastruktur Generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar (AYGM) Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) järnväg och Istanbul Metropolitan Municipality Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) tunnelbanelinje i de projekt som ska genomföras med mål att förbättra den befintliga signalinfrastrukturen, signalering och Det kommer att tillhandahålla konstruktion och leverans av elektromekaniska verk.

Bandırma– Bursa– Yenişehir– Osmaneli-projektet

Projektet omfattar konstruktion och leverans av elektromekaniska verk i Bandırma– Bursa– Yenişehir– Osmaneli (BBYO) järnvägsprojekt av hög standard, som är cirka 201 km långt.

Inom ramen för det relaterade projektet kommer Alstom, som underleverantör till Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., att leverera INTERFLO 250 och INTERFLO 450 huvudlinjesignaleringslösningar, leverera det europeiska järnvägstrafikledningssystemet (ERTMS) nivå 1 och 2 applikationer , och trafikledningscentralen. Det kommer också att tillhandahålla hela förreglingssystemet (CTC). Den kommer att ha gränssnitt mot de moderna fiberbaserade digitala näten i linjens signalsystem. I slutet av projektet kommer linjen Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli att kunna fungera i harmoni med alla befintliga tåg i det turkiska järnvägsnätet.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-projektet

Alstom kommer att tillhandahålla den elektromekaniska försörjningen av den 120.000 km långa tunnelbanelinjen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) med en kapacitet på 11 8 passagerare per timme, inom ramen för projektet som ska realiseras med Istanbul Metropolitan Municipality. .Ş., Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. i partnerskap. Alstom kommer att leverera, testa och driftsätta hela signalsystemet, inklusive vägkantsutrustning för 4 stationer på tunnelbanelinjen, datorbaserat tågkontrollsystem (CBTC) och signalsystem ombord för 90 nya tåg. Kampanjens intervalltider kommer att minskas med XNUMX sekunder.

De digitaliseringsprocesser som ska genomföras inom ramen för projekten har stor betydelse för att öka järnvägssäkerheten och resekomforten samt kvaliteten på den befintliga infrastrukturen Digitaliseringsstudier ska underlätta gränsövergångar, öka tillförlitligheten och kommersiella hastigheter, och minska underhållskostnaderna.

Alstom Turkiets generaldirektör Volkan Karakılınç sa: "Vi är mycket glada över bidraget som Alstom, den hållbara och innovativa mobilitetsledaren inom sektorn, kommer att ge vårt land inom ramen för dessa två stora projekt. Inom ramen för våra projekt, vi kommer att genomföra effektiviseringsmetoder som syftar till att minska drift- och underhållskostnader och stödja trafiknivåer. Tack vare vår digitaliserade teknik implementerar vi alla nödvändiga förbättringar för säkerheten.”

Var den första att kommentera

Yorumlar