Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutanför

Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutanför
Karsan, Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud Kazanutanför
Prenumerera  


Karsan Automotive Industry and Trade Inc. tilldelade Mersin Metropolitan Municipalitys bussanbud. kazanvar.

Uttalandet till Public Disclosure Platform (KAP) är som följer: "Vårt företag, som öppnades av Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD) för Mersin Metropolitan Municipality, inkluderar leverans av 100 CNG-drivna bussar (70 solo, 30 artikulerade) och 2-årigt underhåll av fordonen. meddelade på Public Disclosure Platform att de har lämnat ett anbud på anbudet och att anbuden som lämnats av anbudsgivarna kommer att utvärderas av EBRD och Mersin Metropolitan Municipality, med hänsyn tagen till olika kriterier som arbetslivserfarenhet, teknisk kompetens och kostnad. Av anbudsmyndigheten har det aktuella anbudet tilldelats vårt företag. kazanVi har informerats om att anbudet har förkastats och invändningsprocessen kring anbudet fortsätter. Viktig utveckling i ämnet kommer att delas med allmänheten och våra investerare."

Var den första att kommentera

Yorumlar