Emirates flyg till Brisbane med full kapacitet

Emirates flyger till Brisbane med full kapacitet
Emirates flyger till Brisbane med full kapacitet
Prenumerera  


Emirates ökar sin kapacitet på flyg från Dubai till Brisbane eftersom den lokala regeringen lättar på internationella resestriktioner när landet uppnår sitt mål att uppnå en åttioprocentig dubbeldosvaccinationsfrekvens. Emirates kommer också att använda sina Perth-flyg med full kapacitet från och med den 5 februari för berättigade vaccinerade passagerare.

När de internationella flygningarna till Queensland åter har full kapacitet, kommer flygningar från Dubai till Brisbane med antalet EK430 att ta mer än 350 passagerare på en gång och kommer att trafikeras med en flygplansmodell av tre klass Boeing 777-300ER. Emirates ökar också den veckovisa kapaciteten på rutten genom att öka frekvensen för flyg EK1/2022 från Dubai till Brisbane till fem gånger i veckan, från och med 430 januari 431. Det finns en möjlighet att kapaciteten utökas ytterligare i takt med efterfrågan.

Å andra sidan kommer frekvensen för flygningar EK420/421 på rutten Dubai-Perth att ökas till fem gånger i veckan för att erbjuda mer kapacitet för australiensiska medborgare och innehavare av repatrierade uppehållstillstånd, samt internationella passagerare som planerar att besöka västra Australien.

Internationella resenärer till Brisbane kommer inte längre att behöva gå i karantän vid statliga anläggningar och kommer att kunna isolera sig genom att stanna hemma under en uppsättning villkor som fastställts av Queensland-regeringen. Dessutom kommer vaccinerade resenärer som anländer till Perth inte att vara föremål för karantän utan måste uppfylla Western Australias resekrav för internationella resenärer som reser med en full dos av vaccinationsintyg.

Passagerare kan boka flyg genom att besöka emirates.com.tr eller genom sin föredragna resebyrå.

Barry Brown, vicepresident för Emirates Australien-Asien, sa: "Emirates är glada över att utöka vår passagerarkapacitet till Brisbane och Perth som en del av återupptagandet av det rikstäckande internationella resandet. Eftersom efterfrågan på internationella resor ökar dag för dag, erbjuder vi fler anslutningsmöjligheter för australiensare som vill återvända hem och återförenas med nära och kära. Vi har tagit ett sådant steg vid denna speciella tid då vi firar 25-årsdagen av våra flygningar till Australien. Tidigare ökade vi våra flygningar till Sydney och Melbourne och började betjäna våra passagerare som reser till och från New South Wales med vårt flaggskepp A380.”

Resevaror för Brisbane

För att resa med Emirates-flyg till Brisbane måste passagerare vara australiensiska medborgare, permanent bosatta eller nära familjemedlemmar och uppvisa bevis på fulldos COVID-19-vaccination med ett TGA-godkänt vaccin. Passagerare måste också lämna in ett negativt COVID-19 PCR-test från sitt ursprungsland senast tre dagar före det planerade resedatumet.

För att uppfylla kraven på hemkarantän som föreskrivs av myndigheterna i Queensland måste resenärer genomgå ytterligare PCR-tester på den första och 19:e dagen av sin karantänperiod, eller när som helst då de förväntar sig Covid-12-symptom.

Innan de reser in i Queensland måste passagerare uppvisa ett australiensiskt reseutlåtande och ansöka om och få en Queensland International Arrivals Registration.

Res till Perth lättare

Västra Australiens uppmjukning av gränsrestriktioner kommer att tillåta vaccinerade internationella resenärer att ta sig in i Perth utan behov av karantän. Passagerare måste lämna in ett negativt COVID-72 PCR-test utfört för Perth senast 19 timmar före deras resdatum. Dokumentation för att vara vaccinerad mot covid-19 med ett TGA-godkänt vaccin krävs också för att få inresetillstånd. Passagerare måste ansöka om ett G2G Pass innan resan.

Enligt västra australiensiska regler måste inkommande internationella passagerare testa för covid-48 inom 19 timmar efter ankomst och sex dagar efter ankomst till Perth.

Passagerare som vill lära sig om inresekraven till Australien, testkrav före resan för COVID-19 och obligatoriska dokument kan granska sidan med resekrav på emirates.com.tr. Vi rekommenderar starkt att passagerare kontrollerar tillämpliga behörighetskrav innan de bokar ett flyg, som kan ändras av den australiensiska regeringen och delstatsregeringarna.

Trots de svårigheter som restriktionerna stod inför fortsatte Emirates att driva sina flygningar under hela epidemin och gav en viktig länk till återvändandet av mer än 93.000 XNUMX australiensare strandsatta utomlands. Den har också fortsatt att transportera viktiga varor oavbrutet under hela pandemin med sina budtjänster och har gett ovärderligt stöd till företag i Australien under en svår tid och upprätthållit viktiga handelsförbindelser mellan Australien och världen.

Emirates A380-flyg tog sin plats i Australiens himmel från den 1 december och började trafikera dagligen mellan ikoniska flygbolagsnav Dubai och Sydney. Emirates började också trafikera dagliga flygningar från Dubai till Melbourne tidigare denna månad, vilket ger fler än 1000 XNUMX extra platser mellan de två städerna.

Emirates och Quantas passagerare har tillgång till ett omfattande flygnätverk tack vare flygsamarbetet mellan de två flygbolagen. Emirates-passagerare har tillgång till 120 destinationer i Australien utöver de 30 destinationer som Emirates flyger till, medan Quantas-passagerare kan nå Dubai och mer än 50 städer i Europa, Centralasien och Nordafrika med Emirates.

Emirates flyger för närvarande till mer än 120 destinationer över hela världen, såväl som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth.

Var den första att kommentera

Yorumlar