Tillkännagivande av 2 nya järnvägssystemlinjer till Istanbul!

Tillkännagivande av 2 nya järnvägssystemlinjer till Istanbul!
Tillkännagivande av 2 nya järnvägssystemlinjer till Istanbul!
Prenumerera  


Adil Karaismailoğlu, minister för transport och infrastruktur, som gjorde en presentation vid planerings- och budgetkommittén för Turkiets stora nationalförsamling, sa att två nya tunnelbanelinjer till Istanbul. kazanvi höjer. "Vi började arbeta på Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard Metro Line och Kazlıçeşme-Sirkeci Rail System och den nya generationen av fotgängarorienterade transportprojekt," sa han.

Karaismailoğlu uppgav att tunnelbanan Bakırköy (IDO) - Bahçelievler - Güngören - Bağcılar Kirazlı, som direkt kommer att ansluta Kirazlı - Başakşehir-linjen, som är ett annat projekt i Istanbul, med Bakırköy İDO, är cirka 60 procent fysisk realisering, och sa: "Vi kommer att ta linjen i drift i slutet av 2022. . Vi siktar på att färdigställa den 6,2 kilometer långa tunnelbanan Başakşehir - Çam och Sakura City Hospital - Kayaşehir Metro, som vi startade förra året genom att ta över från Istanbul Metropolitan Municipality, inom en period av 18 månader. Å andra sidan, 2 nya tunnelbanelinjer till Istanbul kazanvi höjer. Vi började arbeta med tunnelbanelinjen Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard och Kazlıçeşme-Sirkeci järnvägssystem och fotgängarfokuserade nya generationens transportprojekt. Vårt ministerium tar också viktiga steg för att lösa Ankaras stadstransportproblem. För detta bygger vi ut tunnelbanelinjerna. Med de färdigställda tunnelbanorna Kızılay – Çayyolu, Batıkent – ​​Sincan och Atatürk Cultural Centre – Keçiören och Başkentray utökade vi Ankaras 23,2 kilometer långa järnvägssystem till 100,3 kilometer. Linjen Atatürk Cultural Center-Gar-Kızılay är 3,3 kilometer lång. De som använder tunnelbanan Tandoğan – Keçiören kommer att kunna nå Kızılay direkt när detta projekt är klart. Vi kommer att öppna denna linje under andra kvartalet 85, med en fysisk realisering på cirka 2022 %. Kocaeli Gebze Sahil-Darıca OSB-tunnelbana är 15,4 kilometer lång. Mellan TCDD Station – Gebze OSB i december 2022; Vi kommer att tas i bruk mellan Darica Beach och TCDD Station i september 2023. I Kocaeli bygger vi en spårvagnslinje som korsar staden i öst-västlig riktning och förbinder Stadssjukhuset med stadens centrum. Med projektet räknar vi med att ytterligare 39 tusen passagerare kommer dagligen på den befintliga spårvagnslinjen. Vi investerar också i stadstransporter i Kayseri, en av de mest utvecklade provinserna i centrala Anatolien. Kayseri Anafartalar-YHT spårvagnslinje är 7 kilometer lång. Bursa Emek-Şehir Hospital Rail System linje är 6 kilometer. Med förlängningen av den befintliga järnvägslinjen Emek – Arabayatağı kommer enkel och bekväm transport att tillhandahållas till stadssjukhuset och YHT-stationen från stadens centrum.”

Karaismailoğlu noterade att İZBAN är en av İzmirs källor till stolthet och sa att i genomsnitt 189 tusen passagerare dagligen använder İZBAN och 2010 miljoner passagerare har transporterats sedan 757. Säger, "Vi har gjort 2022 procent framsteg i Gaziray-projektet, som vi planerar att slutföra 74 och kommer att bidra till det urbana kollektivtrafiksystemet i Gaziantep, en av de mest produktiva städerna i branschen och ekonomin i sydöstra delen av landet." 112-kilometer långa GAZİRAY-projektet är avslutat, med ett dagligt genomsnitt på 358 tusen människor transporter. betonade att möjligheten

Transportminister Karaismailoğlu sa: "Vi försöker utveckla Konyas inre järnvägssystem. Vi gör den 17,4 kilometer långa sektionen mellan Kayacık och Konya befintlig station till 4-linje för att kunna köra höghastighetståg från två linjer, och förorts- och konventionella linjer från två linjer. Vi kommer att ge passagerare tillgång till Selçuklu och Konya YHT-stationer. Ett annat projekt vi har producerat för Konya är Necmettin Erbakan University-Meram Municipality Rail System Line. Vi gjorde anbudet. Vi väntar på godkännandeprocessen av låneavtalet. Vi utvecklar inhemsk produktionsinfrastrukturkapacitet med TÜRASAŞ. Inom den turkiska järnvägssektorn har vi uppnått en stark synergi genom att samla sektorns intressenter under samma tak med målet att vara den lokomotiva institutionen för tillverkning av järnvägsfordon. Därför utvecklar vi produkter med nationell design inom järnvägssystemsektorn, öppnar dessa produkter för världsmarknaden och ger dem ett högt varumärkesvärde. Med erfarenheterna från produktionen av nationella tågset startade vi tågsetprojektstudierna med en hastighet av 225 km/h. Vi planerar att färdigställa prototypen 2022 och starta massproduktion 2023. Samtidigt som vi fortsätter produktionen av diesel, elektriska lok, järnvägsunderhållsfordon, modernisering av järnvägsfordon, tågkontrollsystem, vagn och dieselmotor, genomför vi också FoU-studier för utveckling av nationella järnvägsfordon.

Var den första att kommentera

Yorumlar