Big Women's Water Polo Turkish Cup Izmir's

Kemeraltı kök selluka certifikat

Izmir Metropolitan Belediyespor besegrade METU med 24-2 i finalen i Big Women's Water Polo Turkey Cup som den stod värd för. Därmed nådde han mästerskapet utan något nederlag.

I den sista matchen av den tre dagar långa Women's Big Women's Water Polo Turkish Cup-serien som hölls i Celal Atik Sports Complex Swimming Pool, vann İzmir Metropolitan Belediyespor, som ställdes mot Middle East Technical University (METU), matchen med en poäng på 24 -2 och blev mästare. I vattenpoloavdelningen som öppnade förra säsongen lyckades klubben sätta sin första viktiga trofé i sitt museum med denna organisation. Medan METU var tvåa tog Adana Kurtuluş, som besegrade Yeşilyurt med poängen 12-10, tredjeplatsen i cupen.

Pokaler och medaljer delades ut till lagen av Süreyya Eyüpoğulları, styrelseledamot för vattenpoloförbundet, Hakan Orhunbilge, chef för Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Department, Ersan Odaman, ordföranden för Izmir Metropolitan Municipality Youth och Sports Club och Prof. Dr. Celal Reha Alpar gav den.

Varje mål är en planta

261 mål gjordes i Big Women's Water Polo Turkish Cup. Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club President Ersan Odaman meddelade att de kommer att plantera 2240 plantor till minne av trofén som en del av Ormanİzmir-kampanjen. 2240 plantor kommer att representera antalet gjorda mål och året då klubben grundades.