IMM Cup Jumping Competition slutförd

ibb cup hopp tävling slutförd

Vinnaren av pokalen fastställdes i de hopptävlingar som anordnades på uppdrag av IMM. I tävlingen som hölls på Istanbul Equestrian Sports Club (IASK) uppnådde Burak Azak förstaplatsen genom att göra det bästa betyget. Murat Yazıcı, ställföreträdande generalsekreterare för IMM, överlämnade koppen till Azak.

I helgen upplevde Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Cup spänning i hoppning, som är en av de viktiga grenarna av hästsport. 180 ryttare från hela Turkiet deltog i organisationen som organiserades i samarbete med IMM Youth and Sports Directorate och IASK. Evenemanget, som ingår i det turkiska hästsportförbundets aktivitetskalender 2021, började med IASK Cup-tävlingen.

IMM'S Equestrian Constables lade till färg till evenemanget

I tävlingarna där cuptävlingen genomfördes på uppdrag av Sarıyer kommun hoppade ryttarna 80 cm, 100 cm, 125 cm och 140 cm hinder. İASK Mounted Gymnastics Atletes gjorde en minishow i evenemangsområdet där İBB Mounted Police Units också var närvarande.

FÖRFATTARE: "DEN FÖRSTA ORGANISATIONEN INOM Ridsport, MEN DET KOMMER INTE BLI DEN SISTA"

Organisationens IMM Cup Jumping Race, som var värd för 4 olika tävlingar under dagen, bevittnade stor spänning. I loppet, som kördes med hinder på 140 cm höjd, tävlade ryttarna först om att stanna på dammen. Efter loppet med 24 ryttare på första banan kämpade 10 ryttare som klarade banan inom angiven tid och utan några misstag om cupen. IMM:s vice generalsekreterare Murat Yazıcı, CHP Istanbuls vice Gökhan Zeybek, CHP:s ​​provinsordförande Ali Kargidanoğlu, İBB Youth and Sports Director İlker Öztürk och Sarıyer vice borgmästare Hüseyin Coşkun, İASK President Fevzi Atabek Council Member Cup, och İASK-presidenten Fevzi Atabun Cup, närvarade på IMM-mötet i Kurke Atabek. som bevittnade loppet av unga, unga vuxna, vuxna och vuxna professionella ryttare.

När vi utvärderade tävlingen, uttalade vice generalsekreterare för IMM Murat Yazıcı att det var första gången som IMM deltog i en organisation för hästsport och sa:

"Denna organisation är den första men inte den sista för oss. Från och med nu vill vi utveckla detta samarbete med både Istanbul Equestrian Club och ridsportgemenskapen. Som İBB vill vi lägga större vikt vid olympiska grenar. Vi vill prioritera dessa grenar inom både etablerings- och idrottsträning. Ridning är en av dem. Vi börjar med den här tävlingen. Vi vill utveckla och öka detta samarbete, vi vill vara tillsammans med er i nya organisationer.”

ÄGARE av trofén är BURAK AZAK

I slutet av tävlingen, där ryttarna deltog med hästar exklusive åldern 4,5 och 6, slutade Burak Azak från IASK först i loppet och vann både cupen och en monetär utmärkelse på 10 tusen TL. Azak tog emot sin trofé från händerna på IMM:s vice generalsekreterare Murat Yazıcı. När han kommenterade sin prestation efter troféceremonin, sa Azak: "Min häst presterade väldigt bra i första spåret före dammen. Jag var väldigt nöjd med min häst. Min häst är en riktigt snabb häst och var bra på moderbanan också. Jag gick in på banan, jag gjorde mitt bästa, han gjorde sitt bästa och vi vann, jag är väldigt nöjd”.

Osman Şen tog prispallen på andra plats i İBB Cup Jumping Competition, medan Özgür Özkan avslutade tävlingen på tredje plats. Tävlingen avslutades med hedersrundan av vinnarna och hästarna inför gäster och läktare.