Viktigt besök från Metro Istanbul till Baku för nya samarbeten

viktigt besök från metro istanbul till baku för nytt samarbete
viktigt besök från metro istanbul till baku för nytt samarbete

Özgür Soy, chef för Metro Istanbul, ett av dotterbolagen till Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), träffade Zaur Hüseyinov, president för Baku Metro, och Vüsal Aslanov, vice president för Azerbajdzjans järnvägar, vid två separata möten i Baku. Viktiga samarbetsbeslut togs för att dra nytta av ledningserfarenheten i Metro Istanbul för de järnvägssystemprojekt som ska göras i Baku.

Turkiets största järnvägssystemoperatör, Metro Istanbul, har nyligen genomfört sina inhemska samarbetsbesök också utomlands. Özgür Soy, chef för Metro Istanbul, träffades i Baku, huvudstaden i Azerbajdzjan, med Zaur Hüseyinov, president för Baku Metro, och Vüsal Aslanov, vice president för Azerbajdzjan Railways (ADY QSC), och höll viktiga möten i två separata möten.

"Vi vill transportera den tjänst vi tillhandahåller till 16 miljoner Istanbuliter till Baku"

Inom ramen för mötet som hölls i Baku med presidenten för Baku Metro, Zaur Hüseyinov, genomfördes ett tekniskt inspektionsbesök på tunnelbanestationerna, Metro Academy och Warehouse Workshop Area.

Han noterade att samtalen var givande för båda sidor och sade VD Özgür Soy: ”Azerbajdzjans folk är vårt broderliga folk. Med vår teknik, erfarenhet och kunskap om järnvägssystem vill vi transportera den service vi tillhandahåller till 16 miljoner Istanbuliter till Baku. De tjänstemän vi träffade i Baku uppgav också att de vill dra nytta av vår erfarenhet av ledningen. Tillsammans med presidenten för Baku Metro och hans suppleanter gjorde vi en studietur. Det finns ett stort behov av att förnya åldringssignalsystemet på befintliga linjer i Baku. Som tunnelbanaoperatör har vi ett brett utbud av järnvägssystemteknikupplevelse på grund av de olika teknikerna vi använder på våra linjer. Förutom att dominera järnvägsteknik som operatör, producerar vi också vår egen teknik tillsammans med vårt FoU-team. I den meningen kommer vi att göra genomförbarhetsstudier för upprättandet av signalsystemet vi utvecklade i Baku. ”

"Vi kommer att genomföra en genomförbarhetsstudie om affärer"

General Manager Soy, som också träffade vice VD för Azerbajdzjans järnvägar Vüsal Aslanov i Baku, sade: ”Vi hade ett mycket produktivt möte. De bad oss ​​göra en genomförbarhetsstudie om driften av passagerarlinjer. Vi förhandlar fortfarande om samarbete i pågående och planerade arbeten, särskilt i elektromekaniska projekt. ”

Özgür Soy informerade om att Baku-delegationen kommer till Turkiet och besöker Metro Istanbul de närmaste månaderna.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar