Vem är Veyis Ates, varifrån kommer han? Varför står Veyis Ateş på dagordningen?

vem är veyis ates varifrån veyis ates varför är veyis ates på dagordningen
vem är veyis ates varifrån veyis ates varför är veyis ates på dagordningen

Medan Veyis Ateş blev en av de mest omtalade på Twitter började biografin om Ateş, som var värd för Turkiets Pulse Special-program, undersökas. Så varför står Veyis Ateş på dagordningen? Vem är Veyis Ates? Var kommer Veyis Ates ursprungligen från? Hur gammal är Veyis Ates? Vad gör han, vad är hans huvudsakliga sysselsättning?

Abdurrahman Veyis Ateş föddes 1973 i Tarsus, Mersin. Ateş, som avslutade sin grundexamen vid Marmara University, teologiska fakulteten, Institutionen för religionsfilosofi, blev intresserad av radio under sina universitetsår och gick in i radiosändningsområdet med Cem Radio.

Ateş började arbeta på TV NET 2006, där han var värd för Main News, News Perspective med Kürşat Bumin och İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History med Kadir Mısıroğlu SohbetHan presenterade programmen Ankara-Istanbul och Habere Glance. Ateş, som är nära släkt med radio, gjorde också radiosändningar. Han överfördes till Habertürk TV 2013 och efter ett tag utsågs han till chef för Habertürk TV. Veyis Ateşs liv och biografi finns i våra nyheter. Ateş började arbeta i TV NET 2006, där han var värd för Main News, News Perspective med Kürşat Bumin och İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History with Kadir Mısıroğlu SohbetHan presenterade programmen Ankara-Istanbul och Habere Glance. Han flyttade till Habertürk TV 2013 och blev chef för Habertürk TV 2016. Ateş meddelade att han skulle avgå från denna position 2018 och fortsätta sitt liv som programmerare och författare.

 

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar