Wave Surfing Trainings Startade i Ordu

vågsurfingsträning startade i armén
vågsurfingsträning startade i armén

Besöker Wave Surfing Training Center och möte med de unga som fick surfutbildning, Ordu Metropolitan kommun borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler sa, ”Surfing har lagt till färg i Ordu, våra unga gör en hjärnträning förutom att lära sig surfa. Våra vänner, som är utbildade inom många områden och arbetar i olika sektorer, producerar nya idéer genom att dela med sig av sina erfarenheter och erfarenheter.

Ordu Metropolitan kommun borgmästare Dr. Arbeten initierade av Mehmet Hilmi Güler med målet att leva en stad i 3 månader, inte 12 månader, fortsätter utan avbrott. Ordu Metropolitan Municipality, som har utfört många arbeten för att dra större nytta av havet och färga havet med segel och kanoter, ökar intresset för att surfa med Wave Surfing Center, som det har inrättat för att göra Svarta havet till ett självsäker position i vågsurfing. I detta sammanhang började de studier som inletts för spridning av surfing i Ordu under ledning av Ordu Metropolitan Municipality att bära frukt.

DET ÄR ETT MÖTEOMRÅDE FÖR UNGDOM

På Wave Surfing Center, som är under uppbyggnad i Efirli, ges vågsurfeträning till praktikanter från Turkiet och utomlands under ledning av Surf Instruktör Deniz Toprak. Området, där alla aktiviteter genomförs, från uppvärmningsövningar till balansträning, från skateboard till surfing, förvandlas också till en plats där deltagarna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och där nya idéer produceras.

PRESIDENT GULER: ”VI INKLUDERADE HAVET I VÅRA LIV I 12 MÅNADER”

Besöker Wave Surfing Training Center, Ordu Metropolitan Municipality Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler kom tillsammans med barn och ungdomar som tar surflektioner här. Med tränare och familjer sohbet President Güler, som sa att han stötte på mycket vacker natur, sa att surfing började ge färg till Ordu.

Borgmästare Güler påpekade att surfing kan göras 12 månader om året med nödvändiga kläder och förmedlar att havet kan användas i Ordu, och vi gjorde Efirli Beach till ett surfutbildningscenter på torsdag. Detta är ett område med mycket speciella vågor. Här fokuserade vi på en mycket framstående sport som surfing. Surfing är en sport som kan göras på vintern när det finns nödvändiga kläder. Även om Svarta havet inte är särskilt soligt har vi vågor i 12 månader. Vi använde denna miljö genom att surfa. Därför inkluderade vi havet i våra liv inte bara på sommaren utan också på vintern. Nu här får människor från många olika städer och utomlands surfutbildning. Surfing har lagt färg till Ordu, våra unga människor gör en hjärnträning förutom att lära sig surfa. Våra vänner, som är utbildade inom många områden och arbetar i olika sektorer, producerar nya idéer genom att dela med sig av sina erfarenheter och erfarenheter.

TRÄNARE FÖR UTANFÖR PROVINSEN ÄR FANTASTISKA TILL ORDU

Ungdomar som kom från provinsen för surfutbildningen startade i Ordu beundrade Ordu. Han sa att han kom till Ordu från Istanbul för att lära sig surfa, Togan Kılıç från Samsun sa: ”Jag är från Samsun, född och uppvuxen. När jag hörde att en sådan sport gjordes bredvid oss ​​kom jag omedelbart till Ordu och jag lär mig att surfa. Ibland bildas stora vågor. Jag började precis och jag tänker fortsätta till slutet. Torsdagen har nu blivit min andra plats. ”

Hon sa att hon är glad att ha vågsurfing i Svarta havet, Alara Kılıç, ”Jag är väldigt stolt och glad över att ha en sådan sport i Svarta havet. Jag har tränat här i tre dagar. Miljön är väldigt trevlig här, jag lärde mig bra saker på kort tid. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar