Utbildning för Gendarmerie Aviation Fire Brigade Personal från DHMI

utbildning för personal för brandbekämpning vid dhmiden gendarmeriflygning
utbildning för personal för brandbekämpning vid dhmiden gendarmeriflygning

Utbildning för personal från Gendarmerie Aviation Fire Brigade från DHMI. Transport- och infrastrukturdepartementet DHMI Aviation Academy fortsätter att tillgodose flygindustrins utbildningsbehov. Utbildningen av 98 Gendarmerie Aviation Fire Brigade-personal fortsätter vid akademin, vilket är uppskattat över hela världen för den kvalitetsutbildning som det tillhandahåller enligt ICAO- och EUROCONTROL-kriterierna som det är medlem i.

Utbildningen, som var planerad för 98 anställda i det turkiska inrikesministeriet Gendarmerie General Command Aviation Presidency och började den 24 maj 2021, slutar den 16 juli 2021. På de utbildningar som planeras i fyra grupper får varje grupp 60 timmars träning.

Med sin starka träningsinfrastruktur, erfarna personal och fysiska anläggningar tar DHMI Aviation Academy sitt mål att transportera vårt lands flyg till världsledningen dag för dag.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar