Turkisk last kommer att tjäna på Yenişehir flygplats

btso och turkisk last undertecknade ett viktigt samarbete
btso och turkisk last undertecknade ett viktigt samarbete

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), som fortsätter sina ansträngningar för att göra Yenişehir Airport till ett flygfraktcenter, har undertecknat ett viktigt samarbete med Turkish Cargo. BTSO: s dotterbolag Lojistik A.Ş. och Turkish Cargo, logistikvarumärket för Turkish Airlines, kommer företag från Bursa att kunna utföra sin utrikeshandelsverksamhet på Yenişehir flygplats till mycket lättare och överkomliga kostnader.

BTSO, som har ställt flygfraktanläggningarna på Yenişehir Airport, som har varit lediga i nästan 20 år, tillbaka i tjänsten i affärsvärlden 2019, har undertecknat ett mycket viktigt samarbete som kommer att underlätta medlemmarnas logistikverksamhet. Turkish Cargo, som är bland de fem bästa flygfraktföretagen i världen, blev en del av BTSO Lojistik A.ist. Med detta samarbete kommer det från början att acceptera tullfrakt vid Yenişehir flygplats. Om efterfrågan är kontinuerlig och hög kommer också direktflyg från Yenişehir att genomföras.

Detaljer om samarbetet som kommer att ge snabba och kostnadsfördelar för Bursa-företag delades med IATA-auktoriserade flygfraktbyråer vid mötet 1889 Bursa & Double F Restaurant. BTSOs styrelseordförande İbrahim Burkay sa att Bursa, Turkiets industriella huvudstad, har en utrikeshandelsvolym på 26 miljarder dollar. President Burkay sade att ”Bursa växer, Turkiet kommer att växa” nu har blivit en sanning snarare än ett påstående, ”Bursa, som har en global spelaridentitet med sin starka produktionsekonomi, sektor och marknadsdiversitet, behövs för att göra strategiskt samarbete med Turkish Cargo, den viktigaste globala aktören i sin sektor. De svåra konkurrensförhållandena i världen har ökat betydelsen av samarbete. I den nuvarande konkurrensmiljön kan du bara sticka ut genom att öka din produktivitet med din organisationsstruktur. Logistik är en av de viktigaste frågorna som kommer att öka effektiviteten, säger han.

President Burkay meddelade att 78 procent av exporten i Bursa realiseras på väg, ”Samhälle och konsumtionskulturer förändras snabbt. Tidigare utarbetades 2-3 samlingar årligen inom textilsektorn, men nu förväntas hyllorna förnyas var 15: e dag. Återigen använder våra bilföretag det system vi kallar ”just in time”. Flygfrakt är mycket viktigt för att anpassa sig till den förändrade konsumtionskulturen. Det är därför vi måste aktivera Yenişehir flygplats. Det enda sättet för Bursa att förbli bland de ledande städerna i världen är att lösa logistikproblemen. Som BTSO tar vi ett strategiskt steg i samarbete med Turkish Cargo i denna riktning. Med denna studie kommer vi att bli av med tätheten i Istanbul i både export och import. Detta är en enorm möjlighet för våra företag. Idag är en historisk dag för utvecklingen av flygfrakt i vår stad. ” han sa.

Burkay noterade att de gjorde alla förberedelser inom BTSO Lojistik AŞ och bad också om stöd från de organ som deltog i mötet. Borgmästare Burkay sade till byrårepresentanterna: ”Du tar Bursas börda och tar den till Istanbul. Som BTSO kommer vi att tillhandahålla allt du behöver. När du tar med dig lasten till Yenişehir kommer vi att göra tullklarering och leverera den till Turkish Cargo, som flyger till 3 länder inom 127 timmar. Vi kommer att göra detsamma för importerade laster. Vi strävar efter att vår stad ska vinna, inte vårt centrum. Det är därför vi är redo att ge alla typer av stöd som faller på oss. När vi tittar på investeringarna och den ekonomiska utvecklingen i regionen är det oundvikligt att Yenişehir blir ett flygfraktcenter om 5-10 år. Vårt problem är att föra det vidare. I detta avseende är ditt samarbete väldigt viktigt. ” använde sina uttalanden.

Produkter skickas till 127 flygplatser i 329 länder

Turkiets marknadsföringschef Fatih Cığal sa att Bursa har en viktig plats i Turkiets industri och export, och att staden kommer att vara en viktig servicepunkt för Turkish Cargo med sin ekonomiska kapacitet. Cığal sade att närheten mellan Bursa och Istanbul gör det svårt att tillhandahålla ytterligare flygoperationer vid Yenişehir flygplats, ”Avståndet mellan Bursa och Istanbul i många storstäder i världen är avståndet mellan centrum av samma stad och flygplatsen. Bursa har dock tillräcklig infrastruktur, resurser och potential för att berika tjänster och flygningar inom en snar framtid. Som Turkish Cargo hämtar vi i första hand produkterna från Yenişehir med tull. Vi tar det till vårt centrum i Istanbul i samarbete med BTSO. Härifrån kommer vi att säkerställa leverans av produkter till 127 flygplatser i 329 länder i världen. Den stora efterfrågan möjliggör enkel anslutning till våra flygningar i varje tidszon. Förhoppningsvis kommer vi, i fortsättningen av processen, att ta dessa studier till en punkt där vi kommer att kröna dessa verk med flygoperationer i Yenişehir. ”

Turkishıs försäljnings- och marknadschef Anıl Fuat Ocak uppgav att Bursa är branschens ögon och sa: ”Vi har många stora kunder i Bursa. De produkter som redan har skickats till Istanbul kommer nu att skickas direkt till Yenişehir och skickas med BTSO Lojistik AŞ. Vi kommer att mobilisera denna plats med stöd från våra företag. Vi skulle vilja lyfta flygplan de närmaste dagarna. Om tillräckligt med last anländer kan direktflygningar börja. Det har gjorts tidigare. Förhoppningsvis kommer vi att transportera flygfrakt i Yenişehir. ” han sa.

Representanterna för logistiksektorn som deltog i mötet uppgav också att de är redo att ge all slags stöd till Yenişehir angående den ökade efterfrågan.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar