Turkiska ingenjörer producerade precisionsstyrd luftkonditionering

turkingenjörer tillverkade precisionskonditioneringsapparater
turkingenjörer tillverkade precisionskonditioneringsapparater

Turkiska ingenjörer nådde ytterligare en framgång. Det producerade "Canovate Precision Controlled Air Conditioners" som konkurrerar med globala företag i länder som USA, Kina, Tyskland

Det avancerade teknikföretaget Canovate Group, som är en av de tio bästa globala varumärkena med sin teknik inom fiberoptik- och datacentressystem och sin produktportfölj från slut till slut, började konkurrera med globala företag inom Canovate Precision Controlled Air Conditioners, som det utvecklas lokalt och nationellt.

Canovate Precision Controlled Air Conditioners konkurrerar med företag i USA, Kina och Tyskland på den globala marknaden. Canovate Group, som har fått en betydande marknadsandel i länderna på Balkan och Gulfstaterna, strävar efter att vara bland världens ledande varumärken på marknaden för precisionskontrollerade luftkonditioneringsapparater under den kommande perioden.

Canovate Precision Controlled Air Conditioners; Det krävs för känslig luftkonditionering av platser som datacenter, laboratorier, museer, arkivrum, UPS-rum, systemrum, bibliotek, elektriska paneler, sjukhus, datorrum, ammunition och militära radaranläggningar. Det är också av avgörande betydelse för att förhindra att det minsta misstaget resulterar i en stor förlust av information och kostnad.

Vilka är de funktioner som skiljer Canovate Precision Controlled Air Conditioners från sina konkurrenter?

Canovate Energy Sales and Marketing Manager Alper Zülkaroğlu sa att de är ett inhemskt och avancerat teknikföretag som utvecklar precisionsstyrda luftkonditioneringsapparater enligt internationella standarder: ”Vårt företag, som tillverkar inhemsk och nationell produktion, är en av de största leverantörerna av globala telekommunikationsföretag. Precisionsstyrda luftkonditioneringsapparater är bland telekommunikationsföretagens huvudsakliga utrustning. När vi pratar om plusfunktionerna i Canovate Precision Controlled Air Conditioners är de helt inhemsk design och nationell produktion. Det finns främre åtkomst till all utrustning inuti enheterna, vilket ger enkel service och underhåll. Fläktar och filter kan lätt störas tack vare dess glidstruktur. Även om det SHR-känsliga värmeförhållandet är 1 kan maximal effektivitet erhållas från alla kapaciteter. Tack vare vårt testcenter har vi möjlighet att testa enheterna vid maximala punkter genom att tillhandahålla önskade luftförhållanden inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller tjänster över hela vårt land och exportmarknader med vårt kundservicenätverk. ”

Efterfrågan växer exponentiellt

Förklarar att precisionsstyrda luftkonditioneringsapparater är luftkonditioneringsanordningar som ger nödvändig temperatur- och luftfuktighetskontroll, säger Alper Zülkaroğlu: ”Precisionsstyrda luftkonditioneringsapparater är industriella, mycket effektiva och känsliga luftkonditioneringsanordningar som används i applikationer där temperatur och fuktighet kontroll krävs. Exakt kontrollerade luftkonditioneringsapparater utformade utifrån att arbeta 24 timmar om dygnet, varje dag under hela året, ger den nödvändiga temperaturen, luftfuktigheten och filtreringen, vilket maximerar elektronikutrustningens livslängd och effektivitet. I dessa enheter och system, som avger värme till det område de befinner sig i under sin drift, om rätt kylning inte tillhandahålls, kan den ökade uppvärmningen orsaka dataförlust och systemet tar sitt liv på kort tid. En annan faktor vi stöter på är att ökningen av mängden fukt kan orsaka förluster på grund av oxidation i elektroniska apparater. Kort sagt, efterfrågan på sektorn världen över ökar exponentiellt. I vårt land är sektorn ganska aktiv. I synnerhet på grund av inrättandet av nya datacenter, inrättandet av egna systemrum genom att prioritera datasäkerhet, ökningen av applikationsmängden i militära områden, den utbredda användningen av precisionskonditioneringsapparater i laboratorier i fabriker och sjukhus, mer effektiva och högpresterande precisionsstyrda luftkonditioneringsapparater har börjat föredras.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar