Med en ren Erciyes-händelse samlades 4.3 ton avfall avfall

samlade massor av avfallsladdar med en ren erciyes-händelse
samlade massor av avfallsladdar med en ren erciyes-händelse

Miljövolontärer, som träffades vid toppmötet för en ren Erciyes, samlade 4.3 ton avfall med evenemanget "Blue & Green Day in Erciyes".

Kayseri Erciyes Inc. Miljöstädningen "Blue & Green Day in Erciyes", som traditionellt hålls den första söndagen i juni varje år och skjuts upp på grund av pandemin förra sommaren, genomfördes den 5 juni 2021.

Aktiviteten började med parollen hand i hand för en ren Erciyes; Kayseri Metropolitan Municipality, Spor A.Ş. Kayseri Transportation Inc. hölls med stöd av icke-statliga organisationer, idrottsklubbar och frivilliga medborgare med miljökänslighet.

Volontärer som samlades i Erciyes Tekir Kapı-regionen samma dag som firades som Världsmiljödagen delades in i olika grupper; tält campingområde, spår, daglig picknickområde och rengöring av området i dammområdet. I händelsen av 417 personer samlades 4,3 ton avfall. En del av det skräp som samlats över hela berget och Erciyes skrevs och tittades från luften.

Att säga att de syftar till att stärka miljömedvetenheten bland våra människor, Kayseri Erciyes AŞ. Riktning. Växlingskurs. President Dr. Murat Cahid Cıngı sa, ”Erciyes välkomnar miljontals gäster från Turkiet och utomlands under vintersäsongen. Eftersom vårt berg har blivit ett levande utrymme lämnas avfallet till miljön; Det är förorenat på grund av faktorer som vindtyp och vind. Efter att snön lyfts kommer det skräp som finns kvar under snön att dyka upp. Dessa blir synliga i våra sommaraktiviteter. Idag städar vi med stöd av volontärer med vårt Blue Green Day-evenemang i Erciyes. Vi försöker städa vårt eget berg som vi har förorenat. Här fortsätter städverksamheten i vår Kayseri Metropolitan kommun och Melikgazi kommun. Den främsta anledningen till att vi samlas här är att ge ett budskap till samhället, till människor och säga, "Se, alla mina barn, från 7 till 70, samlar in den miljö du har förorenat." Den bästa rengöringen är att inte förorena. Om vi ​​skyddar miljön och slänger vårt sopor i soptunnorna, kommer vi att bidra till ekonomin igen genom att separera vårt avfall. Vårt mål är att öka medvetenheten genom att förmedla dessa meddelanden till alla. Det gör oss stolta över att vara med i dessa sändningar. Vi är också glada att den här aktiviteten vi gör rutinmässigt sammanfaller med Världsmiljödagen. Tack till alla volontärer som deltog i vårt evenemang. "sa

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar