Renault Megane E-Tech Electric Model kommer på vägarna i sommar

renault megane e tech elektrisk modell kommer på vägarna i sommar
renault megane e tech elektrisk modell kommer på vägarna i sommar

Renault-ingenjörer kommer på väg i sommar med 30 förproducerade Megane E-Tech Electric-modeller. Megane eVision, som visades vid Renault eWays-evenemang, som är en viktig milstolpe på vägen mot nollutsläpp, varade Renaults första steg mot elektriska fordon i C-segmentet. Med bilen omvandlad från konceptet till Megane E-Tech Electric-modellen stärker Renault sitt elektriska personbilsortiment bestående av Twingo E-Tech Electric i A-segmentet och Zoe, den bästsäljande i B-segmentet.

Den helt nya Megane E-Tech Electric, producerad på CMF-EV-plattformen, har en 160kw (217hk) elmotor och ett 450 kWh batteripaket som ger en räckvidd på upp till 60 km enligt WLTP-data. Även kallad MeganE (uttalad "megan e") kommer bilen att presenteras i sin slutliga silhuett, medan Renault-ingenjörer kommer att köra 30 förproduktionsbilar på vägarna i sommar.

Alla förproduktionsbilar som tillverkas vid fabriken i Douai kommer att ha ett speciellt Renault Design-mönster. Bestående av linjerna i den nya och ikoniska Renault-logotypen, skapar denna design en bländande kamouflage.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar