Omorganisering av påföljder för fördröjning av fordon

omläggning av fördröjningar för fordonsinspektion
omläggning av fördröjningar för fordonsinspektion

Artikel 9 § 2021 i lag nr 31506, publicerad i officiella tidningen daterad 7326 juni 10 och numrerad 6, om omstrukturering av vissa fordringar och ändringar av vissa lagar.

Från och med dagen för offentliggörandet av denna lag (inklusive detta datum), de som inte har fått sina fordonskontroller utförda i tid, även om de måste ha sina fordonskontroller i enlighet med lagen nr. Den månatliga förändringsgraden för D- PPI fram till lagens publicering, istället för det 2918% -överskott som krävs för månaden och dess bråkdel, beloppet som ska beräknas baserat på månadsräntan på 31% för varje månad och bråkdel av varje månad från och med datum för offentliggörande av denna lag (inklusive publiceringsmånad) till datum för fordonsbesiktning Upphävandet av det 12% -överskott som måste tas i enlighet med ovannämnda artikel undantas, förutsatt att betalningen görs och dessa belopp samlas in av den auktoriserade institutionen överförs till statskassan på den tid och det sätt som anges i nämnda artikel. De belopp som samlats in före publiceringsdagen för denna lag i utbyte mot fordringarna inom ramen för denna punkt ska inte avslås eller återbetalas baserat på bestämmelserna i denna punkt. Ministeriet för finans och finans har rätt att fastställa förfaranden och principer för genomförandet av denna punkt. För perioden mellan 2021-35-5 ​​och 0,75-5-22 (inklusive dessa datum) tillämpas inte bestämmelserna om 3% -överskottet i artikel 2020 i lag nr 3 och de månatliga växelkurserna för D-PPI, insamlade belopp avvisas inte eller återbetalas.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar