Ny era i Cryptocurrency Mining

ny era inom kryptovalutautvinning
ny era inom kryptovalutautvinning

Blockkedjeprojektet Chia Coin, vars grund läggs 2017, är redo att bryta marken på kryptovalutamarknaden. Den växande populariteten för kryptovalutautvinning har ökat energiförbrukningen och koldioxidutsläppen för denna verksamhet till en nivå som hela världen oroar sig för. Denna överdrivna energiförbrukning, som avslöjar behovet av olika produktionstekniker, fick all uppmärksamhet till Chia Coin, som har en annan produktionsteknik.

I blockchain mining är spelet trasigt

Med oanvänt ledigt diskutrymme på användarens hårddiskar istället för hög processorkraft skiljer sig Chia Coin från sina konkurrenter när det gäller energieffektivitet. Chia Coin är en spelväxlare i blockchain mining genom att använda ledigt diskutrymme på datorn.

Medan grafikkort med hög processorkraft används för gruvdrift av Bitcoin och kryptokurrency med liknande logik används hårddisk- och SSD-produkter med hög omedelbar dataläsningshastighet för Chia Network-gruvdrift. Med den här funktionen kommer Chia Coin att tänka på aktiekrisen i kategorin grafikkort under den senaste perioden. Som det är känt har nya och högbehandlade grafikkortaktier som används vid produktion av kryptopengar smält på kort tid under den senaste perioden.

Första valet är SSD-produkter

Eftersom Chia-gruvdrift i princip använder lediga lagringsenheter förutspås SSD-enheter med hög kapacitet och höga ögonblickliga läs- / skrivhastigheter vara det första valet. SSD-produkter sticker ut med sina snabba läs- och skrivhastigheter, som är ganska höga jämfört med hårddiskar.

Åtgärder som inletts för lagerkrisen

Incehesap medgrundare Nurettin Erzen, säger att de har vidtagit försiktighetsåtgärder mot alla aktiekriser som kan uppstå från Chia-gruvdrift, säger: ”Eftersom Chia Network kan läsa / skriva mycket mer data på en sekund jämfört med SSD och hårddiskar med klassiska lagringslösningar , Chia Det kommer att vara det primära valet för personer som förbereder sig för nätverksbrytning. Produkttillverkare för datalagring, som lärde sig nödvändiga lärdomar av lagerkrisen i grafikkort, har redan börjat vidta åtgärder för SSD- och hårddisklagerkrisen, som sannolikt kommer att upplevas tillsammans med Chia Network.

Att nämna att, trots alla åtgärder, om en liknande kryptovaluta gruvdoll sker i slutet av 2020, kommer dessa åtgärder inte att hindra marknaden från att bryta, sade Erzen, ”För produktionen av dessa enheter bör produktion av chip och halvledare alltmer fortsätta. Krisen i någon av kedjorna som är involverade i leveransen av dessa produkter kan spegla hela sektorn.

"Vi strävar efter att hålla slutkonsumenter borta från lagerkrig"

Erzen sade att han har vidtagit åtgärder mot alla lagerkriser som kan uppstå från Chia-gruvdrift. Inom ramen för dessa åtgärder prioriterade vi beställningar av datalagringsprodukter som är lämpliga för Chia-gruvdrift. Snart öppnar vi en ny kategori som heter Chia Products och presenterar dessa produkter för våra besökare. Med det strategiska steget strävar vi efter att agera som tillverkare som planerar att leverera produkter direkt till de stora aktörerna i Chia-jordbruksverksamheten i Fjärran Östern och hålla slutkonsumenterna borta från lagerkrig, sade han.

Om att blockchain-teknik och kryptovalutor, som har satt sina spår under de senaste tio åren, kommer att fortsätta att vara i våra liv den kommande perioden, fortsätter Erzen: ”Även när du läser dessa rader utvecklas nya blockchain-tekniker som är på projektstadiet och kommer att vägleda den digitala världen. sektorn fokuserar på omedelbara prisrörelser snarare än dessa tekniker och den potentiella tekniska utvecklingen som dessa tekniker lovar att ge. Det behandlar dem bara som en valuta. När vårt perspektiv på dessa teknologier når en punkt som är oberoende av omedelbara prisrörelser, kommer vi att se att blockchain-tekniken börjar bidra mer till våra liv. Jag hoppas att vi når dessa dagar så snart som möjligt. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar