Turkiets MXGP kommer att vara i Turkiet 4-5 september

mxgp av Turkiet september i Turkiet
mxgp av Turkiet september i Turkiet

Medan de största evenemangen inom sportturismen kommer att avbrytas en efter en, kommer Turkiet-etappen av World Motocross Championship (MXGP) som kommer att hållas i Afyonkarahisar under regi av Republiken Turkiets presidentskap och Turkiet MotoFest inte att förändras.

Världen genomgår en stor förändring på grund av pandemin. Som i många länder i världen kunde många evenemang inte hållas i Turkiet på cirka två år. Efter den senaste tidens låsning och spridningen av vaccinet har lättnad steg för steg påbörjats. Nyligen, efter annulleringen av Champions League-finalen som skulle hållas i Istanbul och sedan tillkännagivandet att den turkiska etappen av Formel 2 avbröts, skulle den turkiska etappen av World Motocross Championship (MXGP) hållas 1-4 september 5 och den turkiska scenen 2021-1 september 5 har meddelats. Det har meddelats att Turkiet MotoFest kommer att hållas i Turkiet.

Tävlingen och festivalen, som är framtiden för motorcykelälskare från många delar av världen, som unga människor och särskilt höginkomstgrupper visar intresse för blev hoppet om sportturism. Under regi av ordförandeskapet för Republiken Turkiet är loppet, som kommer att delta av idrottare och åskådare från många delar av världen, bland de mest bevakade händelserna i 180 länder i världen. Tv-sändningarna från varje steg i MXGP når cirka 3.5 miljarder tittare.

100 av 15 fordon är motorcyklar

Motorcykelindustrin, som växer exponentiellt varje år, ger ett stort bidrag till den turkiska ekonomin. Antalet motorcyklar, som svarar för 100 av 15 fordon registrerade i Turkiet, ökar exponentiellt varje år. Med det ökande intresset för mobilitet på grund av pandemin ser motorcykelindustrins jättar Turkiet som en av de ledande marknaderna. Många viktiga motorcykelmärken arbetar med produktion i Turkiet.

Turkiets MXGP kommer att hållas i tid

Påpekade att sportturismen har drabbats av stora förluster i världen under de senaste två åren, sade turkiska motorcykelförbundet (TMF) vice president Mahmut Nedim Akulke, "Medan internationella idrottslopp avbryts en efter en i Turkiet under denna period kommer vi att organisera vår organisation med fördelen med timing. De bästa motocrossarna i världen kommer till Turkiet. Det är en indikation på styrkan i Turkiets motorcykelekonomi, som växer snabbare i denna pandemi, och dess otroliga potential inom sportturismen. Många fler motorcykeltävlingar runt om i världen förbereder sig för att komma till Turkiet, sade han.

Motorcykelpubliken förstorar det stödjande varumärket

Mustafa Özcan, president för Yeniletişim, sponsringsbyrån för MXGP i Turkiet och Turkiet MotoFest, som sa att bidraget från loppet och festivalen, som erbjuder unika fördelar för sponsorerna, till vårt land som överstiger 5 miljarder liror, kommer att öka i år. Motorcykelentusiaster är en speciell grupp som aldrig glömmer bort investeringarna och stödet i sektorn. Avkastningen på investeringen, otrolig känsla av tillhörighet och varumärkeslojalitet mot varumärken som identifierats med motorcyklar ger starkare avkastning än andra områden. Med den ökande betydelsen av rörlighet ser vi att varumärken börjar investera mer inom motorcyklar. ”

5 tävlingar på en helg

Den turkiska etappen av World Motocross Championship (MXGP), som kommer att bestå av totalt 20 etapper, kommer att hållas i Afyonkarahisar 4-5 september 2021. Den turkiska etappen på 2 tävlingar, MXGP (World Motocross Championship), MX2 (World Junior Motocross Championship), MXWomen (World Women's Motocross Championship), MX5T och MXOPEN (European Motocross Championship), kommer att hållas samma helg. Under tävlingsveckan, som kommer att erbjuda en motocrossfest för åskådarna, Turkey MotoFest (Turkish Motorcycle Sports Festival) mellan 1-5 september 2021, konserter med stjärnorna i Turkiet, underhållande evenemang som samlar olika sportdiscipliner, husvagnar och campingplatser från många delar av världen och Turkiet Det kommer att föra människor samman.

Motorcykelfabrikssatser kommer

Fabriksgrupperna från motorcykelns ledande företag deltar i MXGP, Turkiet, en av de viktigaste tävlingarna i världen. MXGP, där fabriksteam från världens ledande motorcykeltillverkare som Yamaha, KTM, Kawasaki, Husqvarna, Honda, GasGas, Beta tävlar, ger möjlighet att se världens motocrossmästare tillsammans.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar