Moderniserade Leopard 2A4 T1-tankar till Mehmetçiks service

moderniserade leopardhästtankar står till tjänst för mehmetcik
moderniserade leopardhästtankar står till tjänst för mehmetcik

President för ordförandeskapet för försvarsindustrin Prof. Dr. İsmail Demir meddelade att Leopard 2A4-stridsvagnarna i inventeringen av Land Forces Command har påbörjat integrationen av inhemska rustningspaket utformade och producerade i enlighet med den moderna stridsmiljön.

President Demir gjorde följande uttalanden i sina sociala mediekonton angående rustningspaketet producerat för Leopard 2A4-stridsvagnarna.

”Som en del av vårt försök att öka kapaciteten hos Leopard 2A4-stridsvagnarna i KKK-inventeringen i enlighet med den moderna stridsmiljön började vi massproduktionen av pansarpaketet som designades och producerades vid Ballistic Protection Center i Roketsan och startade dess integration in i tankarna.

Pansarpaketet har utvecklats i olika konfigurationer för torn och skrov enligt hotanalys och har fortfarande det mest effektiva ballistiska skyddet som används i Leopard 2A4-stridsvagnar i världens arméer. Tankar moderniserade med inhemska och nationella system står till tjänst för Mehmetçik! ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar