TAV HelloSky Lounge på Bergamos flygplats

med tav hellosky lounge på Milano Bergamo flygplats
med tav hellosky lounge på Milano Bergamo flygplats

Fortsätter sina internationella investeringar utan att sakta ner, TAV Operation Services börjar tjäna under "HelloSky" lounge varumärke på Italiens tredje mest trafikerade internationella flygplats, Bergamo Milan.

TAV Operation Services dotterbolag, Barcelona-baserade flygplatshotellstjänstföretag GIS, introducerade den nya passagerarloungen, som kommer att tas i drift i juni under varumärket 'HelloSky' för Milanos Bergamo flygplats i Italien. SACBO, förvaltningsbolaget för Milan Bergamo, den tredje största flygplatsen i Italien med en passagerartrafik på mer än 2019 miljoner år 13,8, lade till ytterligare ett prestigefyllt projekt i sitt flygplatsutbud och syftade till att erbjuda en mer elegant, rik och utrustad service inom nationell och internationell arena. Han samarbetade med sina tjänster.

'Vi är på väg att bli ett världsomspännande varumärke'

TAV Operation Services VD Güçlü Batkın sa: ”Som en del av vår pågående expansionsstrategi i Italien har vi nu startat vår verksamhet på Bergamo flygplats i Milano. Vi ser detta samarbete som en milstolpe för oss på vägen att bli ett globalt föredraget varumärke inom flygplatstjänster. Vårt mål här är att ge en unik och sömlös kundupplevelse genom våra HelloSky-lounger. Med vår investering i digital omvandling kommer vi att fortsätta tillhandahålla kvalitetsservice till våra kunder och att vara en pålitlig lösningspartner för våra affärspartners på flygplatser. ”

En lyxig och kundvänlig upplevelse i Bergamo med HelloSky

SACBO-president Giovanni Sanga sa: ”I denna nya era av lufttransport är vi glada att lansera HelloSky Bergamo genom att göra en investering som erbjuder passagerare nya utrymmen och tjänster. Medan loungen hjälper till att göra transitupplevelsen på flygplatsen så bekväm som möjligt, är vi övertygade om att vi kommer att erbjuda bästa möjliga upplevelse tack vare TAV Operation Services professionalism. ”

Den nya HelloSky Lounge kommer att tilldelas inrikes- och utrikesflyg på Bergamos flygplats, med en storlek på 750 m2 och en kapacitet på 130 personer. Loungen ligger i den extra terminalen, som utvidgades 2020, precis framför det nya passkontrollområdet. Loungen består av tio olika sektioner, inklusive passagerarloungen, vila- och arbetsutrymmen, mötesrum, mat- och dricksområde, rökrum, dusch och toalett. Inspirerad av staden Bergamo i sin design, syftar HelloSky Milan Bergamo Lounge till att tillhandahålla lösningar för alla typer av passagerares behov och att ha en bekväm tid under sina resor. Förberedd med ett dynamiskt tillvägagångssätt och anpassat till olika tider på dagen, erbjuder menyn olika alternativ, inklusive lokala smaker.

Förutom att erbjuda betalningsalternativ för gästerna, GIS kommer att följa strikta COVID-19-procedurer för att skapa en säkrast möjliga miljö på HelloSky Bergamo Lounge. HelloSky Milan Bergamo Lounge fungerar som den andra tjänsten för varumärket HelloSky efter den framgångsrika HelloSky Roma på Fiumicino flygplats. HelloSkys varumärkesfilosofi består av dynamik, komfort, kvalitet, flexibilitet och anpassning. HelloSky Lounge syftar till att vara en referens som en av de bästa loungerna i Italien och Europa.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar