Karaismailoğlu hävdar att Kanal Istanbul-projektet kommer att avsluta slakt

karaismailoglu föreslog att istanbul-projektet kanalen kommer att avsluta musilaji
karaismailoglu föreslog att istanbul-projektet kanalen kommer att avsluta musilaji

Infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu föreslog att projektet Kanal Istanbul skulle avsluta slemhinnan som kallas havssaliv. Adil Karaismailoğlu, minister för transport och infrastruktur, som var gäst i det speciella programmet som anordnades av 24 TV i Çamlıca Tower, gjorde uttalanden om slemhinnan (havssaliv) och Kanal Istanbul-projektet i Marmarasjön.

”Svarta havet är mycket renare än Marmara. När Canal Istanbul byggs kommer floderna som flyter in i Svarta havet att blandas med Marmara, fortsatte Karaismailoğlu;

”Detta kommer att öka vattenkvaliteten i Marmara och avsluta havsspytten. Det finns manipulationer; Det sägs att vattenresurserna kommer att påverkas. Sazlıdere-dammen motsvarar 2.8 procent av Istanbul. Vi kommer att bidra mer till Istanbuls vattenreservat med Kanal Istanbul och dammarna Piriççik och Kahramadere. Dess totala kostnad är 15 miljarder dollar. Det finns 6 broar på den; Inklusive dessa i priset kommer vi att slutföra det om fem år. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar