Hur man utnyttjar rabatter på de bästa CBD-tinkturerna

vad är tinktur

CBD-vurm och kärlek är inte nytt. Dock har dess potential kommit fram under de senaste åren. Sedan dess har dess efterfrågan ökat stadigt. Du kan nu hitta CBD i glassar, smink, godis och en mängd andra produkter. Vem kan glömma Kim Kardashians CBD-tema baby shower? men några av de bästa CBD-tinkturerna vet du?

De flesta vet fortfarande inte hur man utnyttjar tinkturer och rabatter. Tack vare den här artikeln får du en komplett guide till CBD-tinkturer.

Vad är CBD Tincture?

San Juan Islands Journal-artikeln noterar:

● Den första CBD-produkten som kom in på den kommersiella marknaden var CBD-oljor. Men efter ett tag observerade människor ett viktigt problem i oljor.

● De fann att oljorna inte var så effektiva som de borde ha varit. Detta beror på att människokroppen endast använder en liten del av fettet och att en stor del går till spillo. Så varför konsumera något som inte fungerar till sin fulla potential?

I en sådan situation blev det viktigt att utveckla en formel som kunde tjäna syftet med begränsat avfall. Så företag började göra tinkturer. De är alkoholbaserade CBD-produkter. Faktum är att i en tinktur extraheras föreningar av Cannabis Sativa-växter med alkohol som lösningsmedel.

Några av de bästa CBD-tinkturerna Innehåller 60 till 70 alkohol. Enligt Russell Markus, grundare av Lily CBD, "I allmänhet har alkoholbaserade tinkturer en längre hållbarhetstid (3 till 5 år) men har en mycket bitter smak." Därför maskerar tillsatser bitterheten i tinkturer. Ofta blandas smaker, sötningsmedel och vegetabiliskt glycerin med det. Ibland inkluderar företag också melatonin, växtextrakt och vitaminer för att ta bort den bittra smaken och tillgodose önskade behov.

Nu när du vet om CBD-tinkturer måste du vilja köpa en och prova den. Du kan dock stöta på olika problem som att dra nytta av rabatter och skilja mellan CBD-oljor och tinkturer. Nästa avsnitt kommer att rensa dina tvivel.

Hur använder jag rabatt på CBD Tincture?

För att dra nytta av rabatterna måste du veta hur du kan köpa produkten. Enligt The New York Times finns det tre sätt att få CBD 2020. Dessa:

● Tillgängligt online via licensierade apotek.

● Om du har en viss typ av epilepsi kan du få CBD från auktoriserade läkemedelsföretag.

● Du kan också få det genom att besöka en räknare (det mest opålitliga sättet).

Det bästa av de tre är att leta efter en apotek. Att köpa CBD online kan ge dig många kostnadseffektiva fördelar. De flesta rabattidéer handlar om onlineköp. Så här är de olika knep som du kan använda för att få rabatter för CBD på onlineplattformar:

● Ditt första steg bör innehålla specifik forskning om olika online-apotek som ger några av de bästa CBD-tinkturerna precis utanför dörren.

● Skriv ner namnen på alla möjliga webbplatser. Nu ger onlinebutiker vanligtvis rabatter på två sätt:

● Genom att erbjuda en gratis provperiod de första dagarna. De tar dock ut ett lägsta belopp för det. Men tills dess kan du njuta av tinkturen till ett mycket ekonomiskt pris.

● Det bästa sättet är att söka efter kupongkoder. Du kan besöka den officiella sidan för var och en från listan över webbplatser och kontrollera kupongerna. Dessa kupongkoder ger dig vanligtvis 20% eller mer rabatt när du gör din första beställning från en webbplats.

● Leta efter webbplatser som erbjuder en lista med kuponger till webbplatsbesökare och andra prenumeranter. Du hittar ett stort antal sådana webbplatser på Internet.

Roten till din rabattförmån ligger i din forskning. Det kommer att ta lite tid och ansträngning. Men när du får den bästa tinkturen till en liten rabatt ser du värdet av ditt hårda arbete.

Fall inte i fällor när du utnyttjar rabatter. Vissa företag kan locka dig till de bästa priserna och sälja tinkturer som inte är av mycket bra kvalitet. Det är därför det är viktigt att kontrollera webbplatsens styrka, trovärdighet och recensioner.

Se också till att leta efter rabattkuponger första gången du köper CBD från en webbplats. Några webbplatser erbjuder en stor rabatt på ditt första köp. Så se till att du utnyttjar varje schema.

Är CBD olja och tinktur samma?

Du måste ha upplevt denna förvirring när du letade efter CBD online. Det är en vanlig händelse som händer för de flesta. Enligt Markus, ”När cannabis / CBD-industrin började accelerera i slutet av 2017 och början av 2018 använde många företag ordet omväxlande. En 'Tinktur' var associerad med droppstilflaskan.

tinktur dropper

Detta är den främsta orsaken till förvirring bland medborgarna. Men det finns några viktiga skillnader mellan de två. Här är åsikterna från de tre ledande namnen på CBD-marknaden.

Tincture Manufacturer Company

Ett tinkturproducerande företag skiljer mellan de två på följande punkter:

● Tinkturer är alkoholbaserade extrakt, inte oljor.

● Tinkturen innehåller olika andra tillsatser som terpener, smaker och andra cannabinoider för att förbättra upplevelsen. Oljor visar inte sådan mångsidighet.

● Några av de bästa tinkturerna visar bättre biotillgänglighet än deras motsvarigheter.

hälsovård

Enligt Healthline, både oljor och tinkturer är effektiva för smärta. Huvudskillnaden mellan dem beror på de grundläggande komponenterna och tillverkningsprocessen. Vilken du väljer beror dock på dina behov och förväntningar.

Russell Markus

Enligt Markus, "Vissa kan välja CBD-olja eftersom smaken av en alkoholbaserad tinktur fördröjer dem, medan andra kan välja en alkoholbaserad tinktur på grund av magkänslighet hos magoljor."

resultat

Du kan köpa några av de bästa CBD-tinkturerna online eller på apotek. Men det betyder inte att de är säkra eller rena. FDA (Food and Drug Administration) tar inte ansvar för CBD eftersom det tar kosttillskott och mediciner. Så det är upp till dig att undersöka och välja klokt. Missa aldrig rabatterna. De fungerar som pricken över i.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar