Ankara Metropolitan Municipality kommer att rekrytera 250 poliser

ankara storstads kommun kommer att göra en polis
ankara storstads kommun kommer att göra en polis

Ankara Metropolitan Municipality har gjort ett tillkännagivande för rekrytering av 250 poliser med KPSS-poäng. Kandidater som vill gå till tentan måste fylla i ansökningsblanketten elektroniskt på “ankara.bel.tr” och komma till Atatürk Sports and Exhibition Centre med nödvändiga handlingar mellan 14-30 juni 2021 och ansöka personligen. Muntlig och praktisk tentamen kommer att hållas mellan 6-16 juli 2021.

För att bli anställd under Ankara Metropolitan Municipality, underkastad tjänstemannalagen nr 657; Enligt bestämmelserna i kommunpolisförordningen kommer 250 poliser att utses till de angivna lediga tjänsterna, förutsatt att de har titel, klass, betyg, antal, kvalifikationer, KPSS-poängtyp, KPSS-baspoäng och andra villkor.

Rank Id

personal

klass

personal

grad

räkna

kvalifikationer

Kön

KPSS

Typ

KPSS

betyg

1

Polis

GPP

10/8/7

150

Att ta examen från ett av grundutbildningarna vid fakulteterna juridik, statsvetenskap, ekonomi, företagsekonomi eller ekonomi och administrativ vetenskap, för att ha minst ett körkort i klass B.

Kvinna/

man

P3

70

2

Polis

GPP

10/8/7

70

Att ta examen från en av de lokala förvaltningarna, de lokala förvaltningarna (polispolisen) eller de lokala förvaltningarna associerar examensprogram vid universitet för att ha minst ett körkort för klass B.

Kvinna/

man

P93

65

3

Polis

GPP

10/8/7

20

Universitetens miljö, miljöhälsa, miljöföroreningar och

Kontroll, miljöskydd, miljöskydd och

Kontroll från ett av de associerade utbildningsprogrammen

Att ta examen, att ha minst ett klass B-körkort.

Kvinna/

man

P93

65

4

polis

officer

GPP

10/8/7

10

Universitet matteknik, mattekniker,

Jäsning, jäsningstekniker,

Fermenterade produkter associerar utbildningsprogram

examen från en. Att vara en Associate Degree Graduate, att ha minst ett klass B-körkort.

Kvinna/

man

P93

65

 

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA ANVÄNDNINGSVILLKOR: Nedan anges de allmänna och speciella villkor som ska uppfyllas i de ansökningar som ska göras för de lediga polispositionerna i Ankara Metropolitan Municipality.

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANSÖKNING:Kandidater som kommer att ansöka om att utses till de tillkännagivna poliserna måste uppfylla följande allmänna villkor som anges i underavsnitt A i artikel 657 första stycket i tjänstemannalagen nr 48.

 • Att vara en turkisk medborgare,
 • Att inte berövas allmänhetens rättigheter,
  • Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått; brott mot statens säkerhet, även om benådade eller fängslade i ett år eller mer för ett avsiktligt begått brott, brott mot den konstitutionella ordningen och hur denna ordning fungerar, förskingring, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägeri Att inte dömas för konkurs, budutjämning, prestationsutjämning, tvätt av fastighetsvärden till följd av brott eller smuggling,
  • För manliga kandidater som inte har någon koppling till militärtjänst på grund av sin militära status, eller inte har nått militärtjänstens ålder, eller har fullgjort aktiv eller skjutit militärtjänst om de har nått militärtjänstens ålder,
  • Inte ha psykisk sjukdom eller fysisk funktionshinder som kan hindra honom från att utföra sin plikt kontinuerligt,
  • För att bära de andra ansökningskraven som sökts för de tillkännagivna positionerna,

SÄRSKILDA ANVÄNDNINGSVILLKOR:

 • För att de tillkännagivna polispositionerna ska ha utbildningskrav från examensskolan och att ha fått lägsta KPSS-poäng från poängtyperna mot de positioner som ska rekryteras från Public Personnel Selection Exam (KPSS) 2020,
 • Inte tas bort från de offentliga institutionerna och organisationerna som han har arbetat med tidigare av disciplinära eller moraliska skäl.
  • För att kunna ansöka om tjänster som kommunala poliser enligt de villkor som anges i artikel 657 stycke A i lag nr 48, liksom de särskilda villkoren i artikel 13 / A i kommunens polisförordning. Vägas och mätas på fastande mage, klädda och bara fötter, vara minst 1.67 meter långa för män och minst 1.60 meter för kvinnor och inte ha en skillnad på mer än (+, -) 1 kg mellan delen det är mer än 10 meter och dess vikt. Höjd- och viktbestämningar kommer att göras av vår kommun.
   • Att inte vara över 30 år på tentamen.
   • Att ha åtminstone ett körkort av klass B utfärdat enligt bestämmelserna i Highway Traffic Law No. 13 daterad 10/1983/2918.

DOKUMENT SOM krävs för de sökande under ansökan:

KLICKA HÄR FÖR ANSÖKNINGSFORMULÄR ...

Under ansökan;

Kandidater som vill gå till provet,

https://basvuru.ankara.bel.tr/ De kommer att skriva ut och underteckna ansökningsblanketterna som de fyller i elektroniskt och bifoga följande dokument till ansökningsformuläret.

 • Originalet eller fotokopian av identitetskortet eller identitetskortet (kopiorna kan godkännas av vår kommun, förutsatt att originalet skickas),
 • Original- eller notarised kopia av examensbeviset eller examensbeviset (kopior kan certifieras av vår kommun, förutsatt att originalet lämnas in),
 • För akademiker från utländska skolor, den ursprungliga eller notariserade kopian av intyget om likvärdighet (kopior kan certifieras av vår kommun förutsatt att originalet lämnas in),
 • Original- eller notarised kopia av körkortet (kopior kan certifieras av vår kommun, förutsatt att originalet lämnas in),
 • Datorutskrift av KPSS-resultatdokument med verifieringskod hämtad från OSYM-webbplatsen,
 • Uttalande om icke-militärtjänst för manliga kandidater,
 • Ett uttalande om att det inte finns något hinder för att utföra hans tjänst kontinuerligt,
 • 2 biometriska foton (1 klistras in på formuläret)

PLATS, DATUM, FORM OCH ANVÄNDNINGENS VARIGHET:

                Kandidater;

14/06/2021 tarihinden 30/06/2021För att få höjd- och viktmätning under övervakning av hälso- och sjukvårdspersonal, tillsammans med ovanstående dokument, på arbetsdagar. Atatürk Sports and Exhibition Center ligger i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARA De kommer att slutföra ansökningsprocessen genom att ansöka personligen till adressen.

Ansökningar som görs via post eller e-post, eller med saknad information och dokument, eller ens om deras kvalifikationer inte är lämpliga, kommer inte att utvärderas av vår kommun.

Under ansökan kommer HES-koden (livet passar in i huset) ifrågasättas.

UTVÄRDERING AV ANSÖKNINGAR - MEDDELANDE OM ANTAGNA ANSÖKAN

 • Genom att kontrollera kompatibiliteten för TR-identitetsnummer och ÖSYM-poster kommer kandidaterna att rankas efter deras KPSS-poäng, och kandidaterna kommer att kallas till muntliga och praktiska tentor med en hastighet av fem gånger antalet lediga platser som ska utses, från och med kandidaten med högst poäng,
 • Andra kandidater som har samma poäng som den sista kandidaten som bjudits in till provet kommer att bjudas in till provet.
 • Kandidater som är berättigade till examen med sina KPSS-poäng 02/07/2021Det kommer att meddelas på adressen till vår kommun basvuru.ankara.bel.tr, och de kandidater vars ansökningar accepteras och kallas till examen kommer att skickas ett "Exam Entrance Document", som utarbetas av vår kommun och innehåller identiteten information om kandidaterna, plats och datum för tentamen.
 • Detta dokument kommer att presenteras vid ingången till tentan. Kandidater som inte kvalificerar sig till examen kommer inte att meddelas.

EXEMPELENS STÄLLNING, TID OCH FÖREMÅL:

Muntlig och praktisk tentamen 06/07/2021-16/07/2021 mellan (utom söndagar) Atatürk Sports and Exhibition Center ligger i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARAkommer att hållas kl Tentor börjar kl 09.00:XNUMX.

Om den muntliga och praktiska tentan inte kan avslutas samma dag fortsätter den nästa dag.

Kandidater som inte tar provet på det tillkännagivna tentamen och / eller inte kan delta på grund av en ursäkt anses ha tappat sin rätt att gå till tentamen.

Muntlig undersökning;

 • Turkiets konstitution,
 • Atatürks principer och historia om den turkiska revolutionen,
 • Lag nr 657 om tjänstemän,
 • Grundläggande lagstiftning om lokala förvaltningar,

Det täcker ämnen.

Praktisk tentamen;Det kommer att göras på ett sätt för att täcka mätningen av professionell kunskap och förmåga relaterad till titeln på kadern och mätningen av funktioner som sportig uthållighet.

BEDÖMNING AV EXAMEN - FÖRVALTNING TILL RESULTATEN;

Muntligt prov; Republiken Turkiets konstitution, Atatürks principer och revolutionens historia, lagen om tjänstemän nr 657, grundläggande lagstiftning om lokala förvaltningar består av totalt 25 poäng, 100 poäng vardera, och poängen ges av medlemmarna i provnämnden antecknas separat i protokollet.

Praktisk tentamen; Den består av 100 helpoäng och poängen som ges av medlemmarna i provnämnden registreras separat.

Utvärdering i provet; Examensresultatet beräknas genom att ta 50% av den muntliga delen och 50% av den praktiska delen av tentan, och poängen som ges av medlemmarna i provstyrelsen registreras separat i protokollet. Minst 60 poäng krävs för att anses vara framgångsrik i provet.

Kandidaternas framgångsresultat, som ligger till grund för utnämningen, bestäms genom att ta det aritmetiska genomsnittet av den examenspoäng som gjorts av vår kommun och KPSS-poängen och meddelas på vår kommuns webbplats.

Om kandidaternas framgångsresultat är desamma får högre KPSS-poäng prioritet.

Med utgångspunkt från den högsta poängen för framgång bestäms antalet kandidater som ska utses som huvudkandidat. Kommunen kan också utse så många suppleanter som antalet huvudkandidater. Listorna över huvud- och ersättningskandidater kommer att meddelas på vår kommuns webbplats och skriftliga meddelanden kommer att göras till dem på listan.

Examen Board; I slutet av tentan har den rätt att utesluta vissa eller alla de positioner som tillkännagivits i tentamen, om den tycker att framgångsresultaten är låga eller inte tillräckliga.

Under ansökningarna och förfarandena bedöms undersökningarna av de som har visat sig göra falska uttalanden eller dölja sanningen på något sätt ogiltiga och deras uppdrag görs inte. Även om utnämningen av sådana ärenden fastställs, avbryts deras uppdrag. De kan inte göra anspråk på några rättigheter och kommer att lämna in ett kriminellt klagomål till chefsåklagaren.

Resultaten av provet kan invändas skriftligt inom sju dagar efter tillkännagivandet av framgångslistan på vår kommuns webbplats. Invändningarna slutförs av examensnämnden inom sju dagar och den berörda personen informeras skriftligen.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar