De som är berättigade till IMM-brandmanundersökningen tillkännages

De som är berättigade att delta i brandmanprovet har meddelats
De som är berättigade att delta i brandmanprovet har meddelats

IMM mottog preliminära ansökningar om att 657 brandmän skulle anställas i enlighet med tjänstemannalagen nr 541. Den skriftliga tentamen kommer att hållas torsdagen den 10 juni 2021 och övningsprovet hålls mellan 11/6 / 2021-16 / 7/2021.

IMM mottog preliminära ansökningar om att 657 brandmän skulle anställas i enlighet med tjänstemannalagen nr 541. Den skriftliga tentamen hålls torsdagen den 10 juni 2021 av Dr. Arkitekt Kadir TOPBAŞ Show and Art Center; Övningsundersökningen kommer att hållas mellan 11/6 / 2021-16 / 7/2021 på Zeytinburnus campus vid polisavdelningen (mittemot Yenikapı-Atatürk Airport tunnelbanelinje Zeytinburnu Station). Mellan 25/5 - 2021/1/6 https://www.turkiye.gov.tr/  Mottagna föransökningar elektroniskt på adressen. 18 tusen 934 personer ansökte till examen. Det bestämdes att 7379 XNUMX kandidater av dem hade villkoren.

Enligt KPSS-poängen 657, för sökande som ansökte elektroniskt mellan 48/25/5 - 2021/1/6, i enlighet med de särskilda villkoren som anges i artikel 2021 första stycket A i tjänstemannalagen Nr 2020 och tentamen. Ranking (enligt utbildningsnivåer) gjordes som fem gånger den tillkännagivna personalen.

2682 kandidater i rankningen kommer till den skriftliga tentamen den 10/6/2021 och den praktiska tentamen som ska hållas på arbetsdagar mellan 11/6/2021 - 16-7-2021.

I detta sammanhang, för listan över kandidater som ska bjudas in till den skriftliga tentamen (Lista över kandidater som är berättigade till examen) Klicka här.

Examinationen kommer att hållas i två steg, skrivna (testmetod med flera val) och tillämpas.

Den skriftliga tentamen kommer att hållas den 10/6/2021 på adressen till Yenikapı Event Area Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 10.30 Fatih Istanbul, mellan 12.30 - 46, Istanbul Metropolitan Municipality Dr. Det kommer att hållas på Architect Kadir TOPBAŞ Show and Art Center.

Den praktiska tentamen för brandkårens personal kommer att hållas mellan 11/6/2021 - 16/7/2021, vid Zeytinburnu-campus på polisavdelningen (mittemot Yenikapı-Atatürk Airport Metro Line Zeytinburnu Station). För övningsexamen Klicka här.

Kandidater som är berättigade till den skriftliga tentamen och ansökan på grund av koronavirusepidemin som påverkar världen kommer att få sina examensdokument via e-förvaltning.

För att nå examensdokumentet Klicka.

Kandidater som tar den tillämpade tentamen minst 30 minuter före examens starttid, eftersom höjden / vikten kommer att mätas före tentamen, https://www.turkiye.gov.tr/ De måste vara närvarande tillsammans med det ansökningsformulär de fick elektroniskt på adressen.

Frågor som ska övervägas av kandidater som kan delta i provet

  • Kandidater kommer att noggrant granska meddelandet för den skriftliga tentamen. För att nå tentamen Klicka.
  • För att kunna gå till provet måste kandidaten ha EXAMENTDOKUMENT och original ID-kort eller turkiskt ID-kort eller pass vars giltighet inte har upphört att gälla.
  • Kandidater som inte har examensdokument kommer inte att antas till tentan.
  • När du tar provet måste du ha ditt identitetskort med det turkiska republikens identitetsnummer, eller ditt identitetskort från Republiken Turkiet eller ditt giltiga pass eller TRNC-identitetskort med dig. Identitetskortet måste ha en kallstämpel tryckt, ett aktuellt foto som gör det möjligt för kandidaten att lätt känna igen av granskarna (Observera att om granskarna har svårt att känna igen dig från ditt foto på tentamen måste det finnas en turkisk Identitetsnummer) och passet måste vara giltigt från och med tentamen. Identitetskort och pass med utgången giltighet accepteras inte om de inte har en kall stämpel eller ett aktuellt fotografi som gör det möjligt för kandidaten att lätt kännas igen av granskarna eller ett turkiskt identitetsnummer (det turkiska identitetsnumret) får inte skrivas eller läggas till senare för hand eller skrivmaskin). Det är obligatoriskt att ha ett fotografi på identitetskortet. Kandidater som inte har ett fotografi på sitt identitetskort kommer inte att tas upp till tentamen. En kandidat som inte har dessa handlingar i sin helhet tas inte till provet, oavsett ursäkt. Under processen att erhålla ett turkiskt identitetskort, originalet av "tillfälligt identitetsdokument" med foto, signerad-förseglad / streckkod-streckkod-kod, utfärdad av generaldirektoratet för befolknings- och medborgarskapsfrågor vid inrikesministeriet och giltigt till de nya identitetskorten tas emot kommer att accepteras som ett giltigt identitetsdokument. Förutom de; körkort, yrkesidentitetskort etc. alla andra handlingar accepteras inte som giltig legitimation för att ta examen.
  • Var noga med att gå och se byggnaden där du ska ta tentan minst en dag före tentamen för att bekräfta adressinformationen. För att se platsen för det skriftliga tentamenscentret Klicka här. För att se platsen för det praktiska examenscentret Klicka här.
  • Det är nödvändigt att vara närvarande vid dörren till byggnaden där du tar provet 45 minuter före tentamen för att kunna genomföra identitetskontroller, kroppssökning och placering i hallen i tid.
  • Kandidater får inte ha med sig mobiltelefoner, ljud- och videoinspelare eller liknande elektroniska föremål vid ingången till tentamen.
  • Eftersom vattnet i pennan, radergummit, vässaren, servetten och den genomskinliga plastflaskan kommer att levereras av vår institution; Inga verktyg, utrustning, drycker och mat kommer att föras till den byggnad där du kommer att ta provet.
  • Efter avslutad tentamen, skicka in ditt svarsark och frågehäfte (komplett med sidor) till skötarna. Det kommer inte att lämnas i kön.
  • Eftersom andra steg i rekryteringsprocessen beror på provet som ska hållas och dess resultat kommer ingen ursäkt att accepteras för att inte delta i provet. Kandidater som har rätt att gå till provet men som inte tar provet på det tillkännagivna examinationsdatumet anses ha förlorat rätten att gå till provet.
Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar