Büyükkılıç: “Vår spårvagnslinje fortsätter utan störningar”

Våra buyukkilic-spårvagnslinjer fungerar utan problem.
Våra buyukkilic-spårvagnslinjer fungerar utan problem.

Kayseri Metropolitan kommun borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç övervakade arbetena vid spårvagnslinjen Anafartalar-Terminal-City Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent, vilket är ett av de projekt som genomförs för att göra transporten av staden bekvämare och sa: "Våra arbeten fortsätter utan avbrott . "

President Büyükkılıç, som undersökte spårvagnsarbetena på plats, åtföljdes av biträdande generalsekreterare Hamdi Elcuman, biträdande generalsekreterare Bayar Özsoy och projektledare för entreprenadföretaget Hasan Tahsin Özarslan.

“Vi strävar efter att avsluta det en stund”

Få information från projektledare Özarslan om Anafartalar-terminalen-Şehir sjukhus-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent spårvagnsprojekt fungerar, Metropolitan borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç uppgav att de ansträngde sig för att slutföra arbetet här så snart som möjligt och sa:

”Byggnadsarbetena för vår 7 kilometer långa linje, som startar i Tınaztepe-Anafartalar-regionen, från vår nuvarande terminalbyggnad, sedan framför vårt City Hospital, vilket är vår stolthet, inklusive vår möbelstad, som passerar för vår Nuh Naci Yazgan University och bredvid KUMSMALL fortsätter snabbt. Jag tackar särskilt vårt entreprenörsföretag. De fortsätter att arbeta med kommunen i harmoni med kulturen. I solidaritet med våra nödvändiga infrastrukturorganisationer anstränger vi oss för att avsluta det så snart som möjligt. Som ni vet fortsätter vår spårvagnslinje i vår Talas-region. ”

“TAMLINJER HAR NÅTT 48 KILOMETER I TOTALT”

I sin recension uppgav president Büyükkılıç att med slutförandet av både Anafartalar-Terminal-Şehir Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent Spårvagnslinje och Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu Spårvagnslinje kommer den totala spårvagnslängden att nå 48 kilometer. Efter att både Talas-linjen och linjen i denna region är klar kommer den att ha nått en spårvagnslinje på totalt 48 kilometer. Bland dessa verk finns det 11 spårvagnar. Jag tackar särskilt vår president och transportministern. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar