När öppnar linbanan Yenimahalle Şentepe?

Underhållsarbetet har börjat på linbanan Yenimahalle Sentepe
Underhållsarbetet har börjat på linbanan Yenimahalle Sentepe

För att kontrollera spridningen av koronaviruspandemin tas de beslut som fattas inom ramen för Covid-19-åtgärderna inom kollektivtrafiktjänster som utförs av EGO: s generaldirektorat och genomförs i samråd med guvernörskapet i linje med beslut från Ankara Provincial Folk Health Board.

Kabelbanhanteringen utgör en risk för våra medborgare som använder kollektivtrafik under coronaviruspandemiprocessen, eftersom varje stuga är 4 m² och har 10 personer (två rader med fem personer som vetter mot varandra); Dessutom stängdes linbanan Yenimahalle-Şentepe tillfälligt från och med den 20 mars 21, eftersom varje resa slutfördes på 2020 minuter och resorna fortsatte oavbrutet, eftersom desinficeringsprocessen inte kunde genomföras mellan resorna.

I dessa dagar när normaliseringsprocessen är inplanerad är det planerat att öppna linbanan om de nödvändiga villkoren är uppfyllda.

På grund av det faktum att linbanedriften har varit stängd i cirka femton månader kommer det att vara obekvämt att öppna linjen utan tungt underhåll när det gäller passagerarsäkerhet och systemsäkerhet. Av denna anledning startades underhålls- och inspektionsarbeten igen.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar